Stichting Joepiedagen Vereniging van het jaar!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

En de vereniging van het jaar is zoals gezegd… Stichting Joepie Kindervakantieweek Boekel! En dat in hun 30e jubileumjaar!

Stichting Joepie kindervakantieweek Boekel organiseert een jaarlijks terugkerend betaalbaar evenement dat bedoeld is voor alle basisschoolkinderen van groep 1 t/m groep 8 binnen de gemeente Boekel. Deze dagen vinden in de vijfde week van de zomervakantie plaats in de Boekelse trimbossen.

Elk jaar wordt een thema gekozen wat gemakkelijk aansluit bij de belevings/fantasiewereld van de kinderen. De bossen worden versiert en de spellen aangepast in de stijl van het thema.

In de laatste 30 jaar heeft natuurlijk niet alleen de huidige werkgroep haar beste beentje voorgezet om deze jaarlijkse kindervakantieweek  tot een geweldige herinnering voor de Boekelse jeugd te maken.  Reeds vele vrijwilligers zijn voorgegaan en ongetwijfeld zullen ook weer nieuwe vrijwilligers in de voetsporen treden om de kinderen ook in de toekomst te blijven voorzien van een jaarlijks terugkerende feestelijke week in onze prachtige bossen.

Maar als werkgroep alleen zijn ze natuurlijk nergens.  Het feest kan namelijk niet doorgaan zonder de hulp van de vele extra vrijwilligers voor het opbouwen en opruimen van beide terreinen voor aanvang en aan het einde van de kindervakantieweek. Tevens is de hulp van de ondersteunende mensen in de keuken, spelleiding en sjouwers  tijdens deze dagen voor ons van essentieel belang. Dankzij hen loopt het hele festijn op rolletjes.

Uiteraard is de Stichting ook elk jaar weer erg vereerd met de sponsoren. Met hun financiële en ook materiële  steun kunnen ze elk jaar de materialen opknappen, vernieuwen, spelmaterialen bij huren, voorzien in  de noodzakelijke facilitaire middelen en het bos op feestelijke wijze aankleden.

Volgens de Stichting Joepiedagen is de bijdrage van de Knollekes dit jaar zeer welkom en ze hebben beloofd deze bijdrage goed besteden om ook komend jaar de Joepiedagen tot een onvergetelijk evenement te maken. Want uiteindelijk gaat het niet om de Stichting Joepiedagen zelf maar om het plezier van de kinderen tijdens deze week. Een zomers Carnaval ieder jaar weer. Daar doen de vrijwilligers het uiteindelijk voor.

Namens de Knollekes heel veel plezier met de bijdrage maar misschien nog wel meer met de erkenning namens de gehele Boekelse gemeenschap voor het vele werk wat jullie verrichten.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”17708″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten