Terugblik Prinsenreceptie

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wat war ut skon! We hebben gemerkt dat Prins Randy en Adjudant Wout niet snel opgeven! Maar met zo’n skon leus kan da ok nie! Vanuit de club waren er eerst de optreden van de minitrappers, de knollentrappertjes en de dansgarde. Nadien was het de beurt aan de Raad van Elf om voorgesteld te worden zodat Prins Randy en Adjudant Wout ook weten met wie ze de komende periode op stap gaan!

Prins Randy en Adjudant Wout hebben genoten van de vele bezoeken en voordrachten van de verschillende bevriende carnavalsverenigingen uit de buurt. Maar wat is er mooier dan de felicitaties van de eigen Boekelse mensen, vrienden, familie, school, sportverenigingen als de Judoclub, Boekel Sport, WTC Boekel en de buurt te ontvangen Burgemeester Bos deed namens BW een woordje. Joep Jansen was er traditioneel als een van de eerste om namens ’t Menneke een felicitatie over te brengen. De Vrienden van de Knollekes en de Donderjagers hebben gezamenlijk een ode gebracht aan Prins Randy en Adjudant Wout. Uit de gemeente Boekel waren verder natuurlijk Stichting De Boerenbruiloft, De Vliegenmeppers, De Peeltuuters en D’n Tieleman aanwezig. De buurtvereniging De Donkies kwam uiteraard met eigen muziek op en de buurt heeft goed uitgepakt voor het prinsenpaar en heeft zelfs een eigen singel opgenomen. Die gaan we nog veel horen de komende periode!

Een zeer speciale gast betrad rond 16:30 uur het podium. Niemand minder dan het zusje van Prins Randy kwam speciaal vanuit het Rijtven in Deurne over om de felicitaties over te brengen. Na afloop van de receptie hebben de dorstlustige hoogheden uit de gemeente Boekel samen het feestje verder doorgezet met behulp van Rawazzie en muzikaal aangevuld door leden van zowel M4 als de Donderjagers. Het was een fantastische middag. We kijken terug op een zeer geslaagde prinsenreceptie en danken iedereen die in Nia Domo is geweest!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”18298″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten