BierSpiele

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Op deze zaterdagavond 11 november, alias “de ellufde van de ellufde”,  ging het er heet aan toe tijdens de Boekelse Bierspiele. Met spellen als Beerpong, Bierpul schuiven en de Bierbekertoren konden deelnemers hun vaardigheden laten zien. Daarnaast moest er natuurlijk ook geproefd worden en het viel toch niet mee om de 5 biertjes goed te herkennen. Als uitsmijter hadden we dit jaar voor ieder team een bierlaars die opgedronken moest worden. Voor sommige dames werd dit een laars rosé bier en dat mocht de pret zeker niet drukken. Want ook deze dames weten hoe ze deze laars soldaat moeten maken.

In de finale was het dit jaar het team van El blanco’s & goudhaantje die de winnaar van vorig jaar BV Galaxy nipt versloeg. De Watsers behaalden een nette 3e plek Daarna was het de beurt aan DJ Mario om Nia Domo op zijn kop te zetten en met behulp van alle aanwezigen is dit zeker gelukt.

Dank voor iedereen die deel heeft genomen, is komen supporteren, gewoon uit belangstelling is komen kijken,  of gewoon “fijn” heeft gedronken. Wij vonden het mooi en hopelijk jullie ook.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”17670″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten