Wim vd Donk wilde graag een Knillis

Dus hij bellen naar Boekel. “Hé Knöllekes! Kom eens naar het Provinciehuis in Den Bosch. Ik zorg voor de Schrobbelèr, zorgen jullie dan voor de Knillis?”.

Wim fluistert tegen Prins Randy: € 7,50: da’s niks teveel wanne

Maar wel maar met zijn drietjes komen had hij erbij verteld. Want er komen nog veel meer carnavalsverenigingen die allemaal verschikkelijk benieuwd zijn naar die Knillis. Dus Prins Randy, Adjudant Wout en Raadsadjudant Johan in de prinsmobiel gestapt en op naar Den Bosch. Gisteren waren ze al naar het Rijtven in Deurne geweest, vanwege de onthulling van Prinses Natasja. Het zijn ware kilometervreters deze mannen.

In het provinciehuis had Wim het groots aangepakt. Dat kan ook als je de commissaris van de koning bent*. De naam van de Knöllekes op een groot scherm en natuurlijk moesten Prins Randy en Adjudant Wout bij Wim op het podium komen. “Zo,” zei Wim. “Hoe bende gullie op dè idee gekommen van Knillis”. Prins Randy: “Nou Wim, da’s de verdienste van onze creatieve raad van elf. Die raken geïnspireerd door Bier en Schrobbelèr. En als ge meer wilt weten over Knillis dan leest de achterkant van ut pakketje mar. Gij het vruuger ok leren lezen anders stonde hier nauw nie.” Zo gedaan. Wim kei blij mi z’n pakketje Knillis. En de prins van Erp was er ook. Die had ook nog een rol in het spel: “Als prins van Erp ben ik in aanraking gekomen met Knillis. Tevens ben ik lid van de sociëteit ‘heeren van het bier’. Deze combinatie heeft mij er toen doe komen om de Knillis aan te bevelen bij Wimke”.

Wel stickers, maar niet geplakt ivm recente ervaringen

 

Nou allemaal nog een keer bij elkaar om op het podium keihard een keer KNILLIS te roepen en we kunnen weer naar huis. De bestellingen zullen nu wel binnenkomen!!!

Het was dus gezellig op de Sleuteldragerborrel uuuuh, Knillisborrel op het provinciehuis. Op naar de volgende activiteit!

*een paar jaar geleden was Wim van de Donk nog commissaris van de koningin ipv de koning. Maar dat zorgde voor zoveel verwarring bij zijn secretaresse vanwege de koningin van M4.  Wim is een aantal jaren geleden ook geweest bij de koninginnenparty, want de koningin kwam in Boekel. Maar toen mocht hij niet binnen. Enkel vrouwen toegestaan. Wim heeft daar toen meteen werk van gemaakt en Willem-Alexander naar voren geschoven. Sindsdien zijn er geen incidenten meer geweest.

 

Vergelijkbare berichten