Mario en Yvonne

De felicitaties van prins Filip

….zijn het nieuwe stel van de Boerenbruiloft Boekel. Op de gezellige avond  “‘t Boerefist” zijn zij gisteren onthuld als het nieuwe verloofde paar. En ook deze keer een echte boer. De stemming zat er al snel in bij de Boeren nadat we eerst afscheid hadden genomen van Ans en Gerard. Zij hebben overduidelijk genoten van hun tijd als Boerenbruidspaar. Dat bleek wel uit lied met veel coupletten en de grappige film die ze hadden gemaakt.

Na enkele optredens van de stichting was het al snel tijd voor de onthulling. Met enkele tips van spreker-boer Jos was het al vrij snel duidelijk welke richting het in ging. En zeker toen de richtingaanwijzer naar de Bovenstehuis wees werd het voor heel veel mensen in de zaal een zekerheidje: Mario en Yvonne. Met dit stel gaat de Stichting en natuurlijk ook de Bovenstehuis een prachtige carnaval tegemoet.

De avond voor deze onthulling hebben we een bezoek gebracht aan de Bonte Avond in Venhorst. Puur Venhorst talent op het grote podium in de Horst met een aantal zeer verrassende acts! Dit heeft eigenlijk niets te maken met de onthulling van de Boeren, maar deze foto willen we jullie niet onthouden:

De raad van elf van Venhorst in actie bij een hilarisch optreden

 

Vergelijkbare berichten