Prins Henri d’n Twidde

Vanavond rond 22.11 uur is de nieuwe prins van de Knöllekes 2015 bekend gemaakt:
Henri d’n Twidde!

Samen met Adjudant Erik zal hij heersen over de Knöllekes tijdens carnaval 2015.

De nieuwe prins en adjudant kwamen tevoorschijn uit een gigantische (burgemeester)Bos-Atlas, nadat Vorst Twan de tips had toegelicht.

Prins Henri kennen we ook wel als Henri van den Boogaard (47). Zijn persoonlijkheden adjudant is Erik Verhoeven (44), vriend én buurman van prins Henri.

Prins Henri d’n Twidde (nu nog 47, maar met carnaval 48) is in het dagelijks leven transportplanner en facilitair manager bij Maxfurn BV in Uden. De prinselijke residentie van Prins Henri staat aan de Bovenstehuis 37, waar hij woont met zijn vrouw Helma en hun 4 dochters Iris (18), Lotte (16), Anne (15) en Vera (13). Prins Henri kennen we in Boekel van zijn vrijwillgerswerk bij onder andere de parochie, basisschool de Octopus en als coach van het volleybal. Daarnaast heeft hij vroeger gewerkt in de Boekelse horeca, maar ook is hij fanatiek supporter bij de sportactiviteiten van zijn dochters. Daarnaast houdt prins Henri van tuinieren in zijn groentehof en geniet hij van zijn pony, schapen en kippen. Regelmatig bezoekt Prins Henri met zijn vrienden Cafe d’n Tieleman.Verder geniet Prins Henri van zijn vakanties in het buitenland met het gezin en van alle activiteiten in Boekel zoals BoeCult, carnaval en de kermis. Als gezin heeft de familie vd Boogaard al 4 keer meegedaan met de optocht en 3 keer samen met de buurt Bovenstehuis.

Adjudant Erik (44) is de buurman van Prins Henri aan de Bovenstehuis. Aan de Bovenstehuis woont Erik samen met zijn vrouw Lisette en hun drie dochters Eva (15), Roos (15) en Sara (13). Erik is geboren en getogen aan de Bovenstehuis als zoon van Harie en Bertha Verhoeven. Adjudant Erik is werkzaam bij Biemans Accountants in Erp. Adjudant Erik is actief als secretaris bij Stichting d’n Eik, voorzitter van het Missiecomite en penningmeester bij de badmintonclub. Daarnaast heeft hij vroeger gevoetbald en speelt hij nu nog tennis. Ook is hij leider geweest bij de Habo jeugd. Hobbies van adjudant Erik zijn tuinieren, biljarten, voetbal kijken (PSV) en wandelen.

Deze buurmannen hebben als motto:
Menne buurman en ikke, gaon de Carnaval opkrikke!

Vergelijkbare berichten