Sponsorloop een groot succes!

Op de allerlaatste dag van de heerschappij van Prins Max en de voorlaatste dag dat Bjorn lid is van de jeugdraad, was het dan de dag van de door Boekel Sport georganiseerde sponsorloop voor Bjorn Nabuurs.

En zo aan het einde van de dag kunnen we zeggen dat het super is gelukt!

Het doel van deze dag is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor “de wens van Bjorn”. Daarom hadden Boekel Sport en de Knöllekes de handen ineen geslagen: de jeugd van de Knöllekes en de jeugd van Boekel Sport gingen lopen voor geld. Voor ieder rondje of voor de prestatie op zichzelf konden mensen een donatie doen aan de jeugd. In totaal is er (voorlopige tussenstand) een geweldig bedrag opgehaald: € 4800,-. Zo komt de vervulling van de wens van Bjorn steeds meer in zicht.

De gehele dag werd aan elkaar gepraat door spreekstalmeester Mario van Dinther. Wel moeten we nu vrezen dat Mario geen tijd meer heeft om de Boekelse evenementen aan elkaar te praten. Want SBS6 was met een camera aanwezig, veel kans dat zijn talent nu is opgemerkt. Zoals Mario al vertelde: zet Boekel Sport en de Knöllekes bij elkaar en je hebt een heel veel organisatiekracht. Dat bleek wel, want de gehele dag liep op rolletjes.

De accomodatie van Boekel Sport was helemaal ingericht op het evenement en ook de loop zelf was perfect voorbereid. De hofkapellen Donderjagers en Opdonders zorgen voor een erg gezellig sfeertje onder het lopen van de kinderen. Naast de bedragen die door de kinderen waren verzameld deden ook de Knöllekes en Boekel sport een duit in het zakje: ieder € 250,-. En er waren diverse aanwezigen die ook nog wel wat wilde sponsoren, bijvoorbeeld als Prins Max, adjudant Leon en Burgemeester Bos ook een rondje zouden lopen. Dat zeiden deze sportieve heren natuurlijk geen nee tegen. Maar ook de raad van elf ging rond het hele veld (in de polonaise), met Bjorn voorop! Prins Max en Adjudant Leon lieten zich ook nog van hun sportieve kant zien op het pannaveldje.

Een erg geslaagde dag met een fantastische opbrengst. Bij deze complimenten en een woord van dank aan het organisatiecomité van Boekel Sport en de Knöllekes. Hieronder een kleine sfeerimpressie en hier staan nog wat extra foto’s. Of kijk op de site van SBS6.

Vergelijkbare berichten