De allereerste keer

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Zondag 29-1-2017 zal de geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop Prins Filip d’n Urste en zijn persoonlijke Adjudant Berrie hun eerste prinsenreceptie hadden. De eer kwam toe aan de Peelvruuters uit Elsendorp waar Paul d’n Twidde met de scepter zwaait.

Ook voor de Knöllekes was dit de allereerste keer dat zij (deze eeuw) een bezoek brachten aan de Peelvruuters. Achteraf gezien een zeer verstandige keuze om lekker dicht bij huis te blijven want de bus hield het in Elsendorp voor gezien. Je zou kunnen zeggen dat de Knöllekes een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten in Elsendorp. Eerst met het oliespoor, maar vervolgens ook met een indrukwekkende presentatie voor Prins Paul d’n Twidde.

Indrukwekkend waren de dansgarde maar zeker ook Rawazzie welke zorgde voor gezellige en opzwepende klanken. Ook hier was het vangen van de Pikachu’s een groot succes. Onder begeleiding van Prins Filip d’n Urste en zijn Adjudant Berrie lukte het Prins Paul om zijn kameraden welke als Pikachu’s waren omgetoverd te vangen om vervolgens voorop te gaan in de polonaise.

Aangezien we deze keer niet zo lang hoefden te wachten en de leden van Rawazzie nog vol energie zaten, werd er na afloop van de receptie nog even flink gas gegeven door onze hofkapel. Niet alleen door onze hofkapel maar ook door Prins Filip d’n Urste en Adjudant Berrie. Zij hadden al snel de smaak te pakken en samen bouwden we een leuk feestje. Dit werkte aanstekelijk bij andere aanwezige dorstlustige hoogheden. Hierdoor stond in no time de tent op zijn kop. Ook hier laten de Knöllekes een onuitwisbare indruk achter.

Volgende week zondag 5-2-2017 staat de Prinsenreceptie van Prins Filip op het programma vanaf 11.00 uur in Nia Domo. U bent allen van harte welkom!

 

p.s. Ben bedankt voor dit verslag. En klik op de foto om ze groter te zien.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”17205″ display_type=”slider” columns=”5″ fullwidth=”yes” gutters=”yes” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten