Prins Max d’n Urste

Vanavond om 22.11 uur is de jubileum prins van de Knöllekes 2014 bekend gemaakt:
Max d’n Urste!

Samen met Adjudant Leon zal hij heersen over de Knöllekes tijdens het 55-jarig bestaan.

De nieuwe prins en adjudant kwamen tevoorschijn uit een douche, nadat Vorst Twan de tips had toegelicht.

Prins Max kennen we ook wel als Max van den Boogaard (33). Maar een enkeling kent hem ook nog als Marc van den Boogaard. Zijn persoonlijk adjudant is Leon Direks (35), een vriend van prins Max.

Max d’n Urste (33) is in het dagelijks leven mede eigenaar van Logistic Force in Tiel, een uitzendbureau voor de logistieke sector. Prins Max is een bekend gezicht in Boekel. Bij café t Menneke werkt hij regelmatig achter de bar én zit hij vaak aan de bar, hij is actief bij Boekel Sport als voetballer en de laatste jaren mede presentator van de pronkzittingen. Ook is hij veilingmeester geweest bij de laatste goederen & dienstenveiling. De nieuwe prins woont samen met zijn echtgenote Anke aan de Sleutelbloem in Boekel.

Adjudant Leon (35) woont samen met Anke van Haandel, dochter van ex-prins Ad d’n urste. Zij hebben een zoon, Len van 2 jaar. Een tweede kindje is op komst. Adjudant Leon werkt bij Rabobank Peelland zuid als intern accountmanager. Tevens is hij actief bij TC Boekel als bestuurslid, voetbalt hij bij Boekel Sport en helpt hij regelmatig als vrijwilliger bij Sporthal de Burcht.

Als rasechte carnavalsvierders is hun motto:
Di joar kenne wij ginne taks, tis carnavalle tot de Max!

Vergelijkbare berichten