Knollenskoeffelen – Boekelse Bierfeste

Carnavalsstichting De Knöllekes presenteert: “Das Boekelse Bierfeste”.

Het lijkt nog ver weg, maar carnaval 2016 is in aantocht! Traditioneel openen C.S. de Knöllekes het carnavalsseizoen met “Knollenskoeffelen”. Na het succes van afgelopen jaren hebben we nu ook weer een avondvullend programma in elkaar gezet, ditmaal in Duitse sferen, “Das Boekelse Bierfeste”.

Zaterdag 14 november is het zo ver. Eerst stellen de Knöllekes zich aan u voor en wordt de vereniging van het jaar bekend gemaakt.

Een carnavalsclub zonder hofkapel ?

Na 40 jaren spetterende optredens te hebben verzorgd heeft onze hofkapel “De Donderjagers”  besloten om te stoppen bij de Knöllekes. Wij nemen op deze avond waardig afscheid van hen. Maar wat nu, ook de andere hofkapel van de Knöllekes, de “Opdonders”, gaat er mee stoppen…… maar zij komen terug. Onder een nieuwe naam, een nieuwe kledinglijn, kortom een nieuwe uitstraling staan zij vol enthousiasme te popelen om zich voor te stellen als nieuwe hofkapel. De naam gaan we nog niet verklappen, deze zal op die avond onthuld worden, één slogan willen zij wel alvast kwijt: het is “groen en gezellig”.

Daarna zal “Das Boekelse Bierfeste” losbarsten, met volop feest in Duitse sferen met lange tafels en bierpullen. Tevens zal de beste schlagerzanger van dit moment Thorsten van Lippe Biesterveld de avond tot een hoogtepunt brengen met zijn Duitse Schlagermuziek.

DJ Mario neemt het daarna over en kan het feestgedruis verder voortgezet worden. De locatie is Nia Domo en …  de entree is gratis, maar let op: vol = vol!

Tot zaterdag 14 november, aanvang 20.30 uur, leeftijd 18+

Du kommst toch auch?

Vergelijkbare berichten