Prins Filip d’n Urste!!!!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Onder het motto “ff niet werken of op kantoor, #carnaval daar gaan we voor!” heerst Filip Demuyt over de Knöllekes in Boekel. Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Filip d’n Urste. Samen met zijn persoonlijk Adjudant Berrie Abelen werd Prins Filip zaterdag onthuld tijdens het druk bezochte en gezellige prinsenbal in Nia Domo.

Prins Filip d’n Urste (41) is in het dagelijks leven ondernemer in Boekel. Samen met zijn Adjudant Berrie is hij eigenaar van verschillende ondernemingen zoals Bedrijventekoop.nl, Adcorporate en Juist. De prinselijke residentie van Prins Filip staat aan het Torenveld, waar hij woont met zijn vrouw Nicole en hun 3 kinderen Floris (10),Lucas (9) en Filijn (7). Prins Filip kennen we in Boekel als voorzitter MR van het Kindcentrum Octopus en van de Ondernemersvereniging Boekel. Hij staat geregeld langs de lijn bij Boekel Sport, fietst zijn kilometers bij de Wielertourclub Boekel, is oud-bestuurslid van de Hockeyclub, is ook oud bestuurslid van de bibliotheek Lage Beemden, is bekend van de Boekelse politiek en hij komt regelmatig in de kroeg ’t Menneke. Deze zit dan ook naast zijn kantoor.

Prins Filip is van origine Belg maar woont al ruim 15 jaar in Boekel. Grootste hobby’s zijn wielrennen, koken, uit eten en de wintersport. De carnaval is Prins Filip en Nicole niet onbekend aangezien zijn schoonvader jarenlang bij de Raad van Elf heeft gezeten en Nicole vroeger dansmarieke is geweest.

Zijn persoonlijk Adjudant Berrie (38) is zoals gezegd in het dagelijks leven de zakelijk partner van Prins Filip. Hij woont samen met Angela en hun 2 kinderen Max (10) en Jop (7) aan de Statenweg. Berrie is fanatiek supporter van de JO9-F4 van Boekel Sport, is gelegenheidstennisser bij TC Boekel. Hij is actief in de ondernemersvereniging Boekel en heeft al verschillende bedrijven in Boekel en Venhorst verkocht en gekocht. Je ziet hem bij Café ’t Stuupke wat bijna naast zijn kantoor gevestigd is en is ook zeer actief bij alle activiteiten namens buurtvereniging Statenweg. De adjudant is een vriend van de prins en zijn hobby’s zijn hardlopen, whisky, golfen, sigaren en auto’s.

Berrie is geboren en getogen in Erp en is 15 jaar geleden naar Boekel verhuisd. Ze hebben veel zin in de carnaval in Boekel. De schoonouders zijn in verleden het Boerenbruidspaar geweest!

PRINSENRECEPTIE

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om Prins Filip d’n Urste en zijn persoonlijk Adjudant Berrie te feliciteren, tijdens de prinsenreceptie op zondag 5 februari van 11.00 tot 18.00 uur in partycentrum Nia Domo.

PrinsFilipenAdjudantBerrie
Prins Filip d’n Urste en zijn persoonlijk adjudant Berrie
[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten