De Boekelse BierSpiele

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Afgelopen zaterdag bonden 19 teams met elkaar de strijd aan om de titel Kampioen BierSpiele 2018. En hoe. Het ging er lekker fanatiek tegenaan. Bierpong, Bierpul schuiven, Flipcup, Lolly likken, Bierbeker toren en het Bierkrat hangen waren de “fysieke” bierkrachtmetingen. Daarnaast waren er de Biervragen en het Bierproeven. Mooi om te zien was dat er naast de “jeugdige teams” ook de ervaren buren, vriendenteams, carnavalsverenigingen zich hadden opgegeven. En met wisselend succes bleek wel gedurende de avond.

Resultaat was een uiterst spannende finale ronde waarbij ieder team het podium op mocht om “de pul” te legen. Zo werden de plekken 5-19 duidelijk gemaakt. Op plek 16-19 eindigden Bende van Ellende 1.0, Bende van Ellende 2.0, Goud van Oud en De Vliegenmeppers. Op plek 12-15 eindigden Onze jongens 1.0, Meids, HC Bierdrinkers en De Boeren. Op plek 8-11 eindigden: BV Neerbroek, Team Sandre, Tabamix en op de 11e plek de Chicks from Eleven. De nummers 4 tot en met 7 zijn: Onze Jongens, de Tietenverdedigers, Populair en BV Galaxy. Als laatste klommen de teams 1-3 het podium op om te bepalen wie er zich als kampioen mocht kronen. Een dorstlustige finale was het gevolg. Tempo, Kampfgeist und Begeisterung  zorgde ervoor dat “Deh guh t zuukt” de felbegeerde prijs binnen mocht slepen. Op een mooie tweede plek eindigde “Tete de la Course” en derde werd “De Watsers”.

Alle deelnemende teams bedankt voor de ontzettend gezellige avond. Dankzij jullie aanwezigheid, enthousiasme en eervol strijdgevoel hebben we er een leuke BierSpiele herinnering bij. En dat het feestje naderhand goed was, hebben we in de afgelopen dagen wel gehoord. Bedankt voor deze kei skonne avond!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”18882″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten