Prins Bas d’n Urste

Vanavond om 22.11 uur is de Prins van Boekel 2013 bekend gemaakt:
Bas d’n Urste!

Samen met Adjudant Johan zal hij in voorop gaan tijdens carnaval 2013 in Boekel!

Uit een gigantische trofee kwam Bas tevoorschijn om al snel te worden benoemd tot Prins Bas d’n Urste.

We kennen Bas ook wel als Bas Mermans (46). Zijn persoonlijk adjudant is Johan van der Wijst (46), die wekelijks het doel verdedigd in het voetbalteam van Prins Bas.

Prins Bas woont aan de Beatrixlaan in Boekel, samen met zijn vrouw Jacoline en hun kinderen Maartje, Lonneke en Pepijn. Prins Bas werkt bij OOVB adviseurs en accountants als senior relatiebeheerder in Boekel. Verder kunnen we hem kennen van Boekel sport, als speler bij het 8e, als leider van de D4 of als deelnemer aan de carnavalsoptocht met Boekel Sport. Ook presenteert hij jaarlijks aan de vooravond van BoeCult “de avond van de poëzie”. Voetbal is natuurlijk zijn hobby, maar ook darten en mountainbiken met Jacoline zijn hobbies van Prins Bas.

Adjudant Johan heet eigenlijk Johan van der Wijst (46). Hij woont in de Burgtstraat met zijn vrouw Yvonne en hun twee kinderen Rens en Daniek. Adjudant Johan werkt bij Udea als chauffeur. Ajudant Johan is de keeper van Boekel Sport 8 maar, niet te vergeten, ook sinds begin van dit carnavalsseizoen lid van de wijze Raad van elf.

Samen met alle Knöllekes gaan zij carnaval vieren onder het motto:
Mi di stel, stut er mi carnaval niemand buitenspel!

Vergelijkbare berichten