|

De nieuwe kandidaten namens TC Boekel en HC Boekel

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Deze week presenteren Tennis Club Boekel en Hockey Club Boekel hun ideale prinsen en vertellen op hun eigen manier waarom de nieuwe prins(es) dit jaar uit hun gelederen moet komen.

Prins Carnaval van Boekel namens TC Boekel
Dit keer is het de beurt aan de TC Boekel om zich kandidaat te stellen. Laat dat nu net onze specialiteit zijn, iemand in de ‘schijnwerpers’ zetten!

Om te beginnen is ons ledenbestand een van de meest gevarieerde van alle sportclubs. Nergens anders kom je in de kantine een tafel tegen waaraan kippenboeren, tandartsassistenten en ICT-ers gebroederlijk dan wel zusterlijk met elkaar een drankje nuttigen. Van jong tot oud van vrouw tot man en alles ertussen in. Er komen zelfs mensen tennissen vanuit het wereldberoemde bedevaartsoord Handel wat onze club een grensoverschrijdende allure geeft.

Anderzijds is het volstrekt logisch dat een toekomstig prins -wat ons betreft prinses, we hebben keuze genoeg!- uit ons midden komt gezien de huidige streng (dominante) Knöllekes-gen dat als een rode draad door het TC Boekel-DNA loopt. Waarbij DNA geheel volgens decennialange traditie natuurlijk staat voor Drink Niet Alleen. Daarover gesproken, onder andere de adjudant van voormalig prins Rik komt ook voort uit onze gelederen. U weet wel die grote CV met die nog grotere CV op Bourgondisch gebied. Nu hoef ik u niet te vertellen dat het een daverend succes was en dat hij nog altijd actief lid is. Dus wat we leveren is kwaliteit!

Vanaf het moment dat we werden benaderd om twee kandidaat prinsen naar voren te schuiven is er het één en ander in werking gezet. Via 32 commissies kwamen er uiteindelijk twee namen uitrollen: Maurice Emonds en Vincent Martens.

Maurice is wat je noemt een paradijsvogel. Niet alleen vanwege de manier waarop hij zich op de baan (al hoofdschuddend en wijfjes imponerend) voortbeweegt, maar ook omdat hij een bijzonder actief en kleurrijk persoon is. Hij roept bij iedereen tenminste één emotie op en dan laten we voor het gemak in het midden welke dat dan is. Kortom met Maurice op de bühne gebeurt er altijd iets.

Vincent , de tweede kandidaat, is een echte kroeg/kantine tijger. Van zijn vriendengroep is er nog niet één prins of vorst geweest en daar is het nu wel eens tijd voor. Wij denken dat een prinsenpak hem prima zou staan en dat hij als een blanke Obama mensen in het Knollenrijk zal verenigen en verblijden.

Prins Carnaval van Boekel H.C. Boekel
Afgelopen jaar heeft Juul Emonds, als jeugdprinses, laten zien dat een prins(es) vanuit de hockeyclub zeker kan. Komend jaar zien wij een prins vanuit de hockeyclub dan ook zeker zitten!

Maurice Franssen is al flink wat jaren voorzitter van Hockey Club Boekel en weet hoe hij dingen moet aanpakken. Ook bestuurslid Carlo Biemans zou een goede prins zijn. Een prins die van aanpakken weet en op z’n tijd een biertje drinkt. Twee heren die dus rustig kunnen regeren over het Knollenrijk!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”17934″ display_type=”masonry” columns=”5″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten