|

Habo’95 levert kandidaat prins en adjudant!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Deze week is het de beurt aan Habo’95. Zij vertellen hieronder waarom de nieuwe prins uit hun gelederen moet komen. En zij kiezen meteen een prins met bijpassende adjudant. Het zou zo maar eens het juiste feest duo voor dit jaar kunnen zijn! En tel voor de gein het aantal woorden maar eens na. Als dat geen toeval is!

Prins Carnaval van Boekel namens Habo’95

Habo’95 heeft de perfecte kandidaat voor prins carnaval van de Knöllekes! Niemand minder dan Toine Donkers maakt van deze carnaval een onvergetelijk feest. Toine sluit op alle fronten perfect aan bij het niveau dat voor een Knölleke gevraagd is, een gangmaker pur sang die excelleert in onnavolgbare dansmoves!

Ries van Geffen wordt Adjudant, onafscheidelijke vriend sinds de basisschool! Ries blinkt uit in ongecoördineerde acties zonder enig doel of idee, eindresultaat altijd 100% amusement! Ries eet alles op wat hij tegenkomt, maar is allergisch voor DJ’s kleiner dan 1m50.

Een schitterende carnaval met prins Toine en adjudant Ries, onder het motto: ‘Prins Toine en zijne maat doen dees Carnaval geen vlieg kwaad!’.

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten