Filip wil graag langer blijven hangen

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Aan alles komt een einde. Helaas ook aan de heerschappij van Prins Filip, Adjudant Berrie, Jeugdprinses Juul en Jeugdvorst Koen.
Maar hun opvolgers staan inmiddels te trappelen van ongeduld, as zaterdag worden zij bekend gemaakt.

Maar dat wilden Prins Filip en Adjudant Berrie niet zomaar laten gebeuren. Nog één keer flink knallen en goed afsluiten. En daar leent de

Goed kijken naar ome Filip

receptie in Erp zich prima voor. Met een propvolle bus gingen we dan ook naar Erp. want deze keer was het wel heel druk. De volledige jeugdraad ging mee, veel Knöllekes kinderen, een reeks genodigden en natuurlijk het eigen gevolg. Deze keer vond de receptie plaats bij Partycentrum van Haandel in plaats van Ter Aa. Een goede keuze, want de Knöllekes hadden al snel de gang naar het café gevonden waar de sfeer direct erg goed was.
Na wat opwarmend buurten nam Rawazzie het opwaren over en jawel: geen 10 seconden later stonden Filip, Berrie en hun kinderen alweer te swingen op het biljart. En dat werkt aanstekelijk op andere veren, want even later stond er een bij uit Mariaheide. En toen nog een. En toen nog een. Laat dat maar aan de combinatie Rawazzie – Prins Filip/Adjudant Berrie over: het maken van een sfeertje is wel aan ze besteed.

Beste onderdeel de dames staan beneden!

De Knöllekes hadden het zo prima naar hun zin dat het eigenlijk wel jammer was dat ze de gelegenheid kregen om prins Guus te feliciteren. Want daar in het café ging het prima. Maar even later gingen we vol enthousiasme op naar het podium bij Van Haandel. Te enthousiast….het was té druk. Het gevolg paste niet allemaal. De beste onderdelen van de club bleven in de zaal achter: te weten Rawazzie en de Dames van de Raad van 11.

Maar niet getreurd, de act ging dan toch door. Vorst Gerard kan prima uit de weg met de microfoon. Prins Filip overigens ook. Zo goed dat Roel de aftelklok bij zijn woordje inzette. Na de prachtige dans van onze garde was het dan tijd voor de act. Vol overtuiging ging Filip aan de stok. Maar….Piet had een grapje uitgehaald. Het zelfverzekerde gezicht van Prins Filip veranderde snel in een rode ballon. Nee, deze keer bleef hij wat minder lang hangen. Dan prins Guus: die hield het snel voor gezien. En toen zijn broer…hij naderde de tijd van Prins Filip maar toch 1 seconde te weinig. Gelukkig hadden ze er eentje gevonden van de Raad van 11 van de Uilen die altijd lang blijft hangen. Waar zeiden ze er niet bij. Maar die vermorzelde de tijd en de 11 potten bier waren dan ook volkomen terecht voor deze meneer. Rawazzie speelde nog een lekker nummerke en toen konden we nog efkes gezellig buurten in de zaal.

Niet lang, want de bus naar Boekel stond al weer klaar. Al dat volk weer in de bus gedauwd en terug naar Boekel. Daar was bij Nia Domo nog het afscheidsfeestje van Prins Filip en Adjudant Berrie. Speciaal voor de gelegenheid: helemaal op en top verzorgd met de hele club, familie, vrienden enzovoort. Een gezellig samenzijn en een prachtig afscheid van dit schitterende stel waar we als Knöllekes heel veel plezier mee hebben gehad. En natuurlijk hebben we met zijn allen nog wat mooie limericks gezongen! Filip, Nicole, Berrie en Angela: dank voor deze gezellige avond en het hele carnavalsjaar!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”18087″ display_type=”slider” columns=”5″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten