Boekel 700: Vereniging van het jaar

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Ieder jaar maken de Knöllekes “De vereniging van het jaar” bekend tijdens Knollenskoeffelen. Deze keer komt de eer toe aan “Boekel 700”.

Voorzitter Peter vd Berg van de Knöllekes maakte deze uitverkiezing bekend. Wat hem betreft kon er dit jaar maar een vereniging in aanmerking komen en dat is de werkgroep Boekel 700. De reden is natuurlijk dat we kunnen terugkijken op een fantastisch feestjaar, met als hoogtepunt de feestweek in augustus. BoeCult XL en Boergondisch Boekel zijn evenementen geweest die in ieder geheugen staan gegrift. Maar wat vooral zo knap was, was dat de organisatie er in was geslaagd om het een feest voor iedereen te maken, van jong tot oud.
Namens de werkgroep Boekel 700 nam Piet Kessels het woord. Hij heeft als voorzitter de laatste drie jaar meegewerkt aan de voorbereidingen. Piet benadrukte de bijzondere samenstelling, want een echte vereniging is het niet, maar weer een werkgroep. Of eigenlijk zelfs 14 werkgroepen, die de totale organisatie in handen hebben gehad. Wat Piet betreft kwam de eer dan ook volledig toe aan al die vrijwilligers van de werkgroepen of anderzins die hun steentje hebben bijgedragen aan het slagen van dit feestjaar.

Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Namens de Knöllekes is een mooie collage overhandigd die een plekje krijgt in het gemeentehuis.

Boekel 700: Bedankt en gefeliciteerd!

ps: wie weet de opening van het feestjaar nog?

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten