0.0 en Bierspiele

Zaterdag d’n 11e van d’n 11e:  “0.0 Spiele” en “Bierspiele”

Iedereen zal zich nog wel de “Bierspiele” van vorig jaar herinneren als opening van het carnavalsseizoen. Dit jaar willen we dit feestje verder uitbreiden met de “0.0 Spiele” voor de jeugd tot en met 17 jaar op zaterdag 11 november a.s. in Nia Domo.
“Bierspiele”
Per team van 7 personen (inclusief teamcoach) worden er allerlei bierspelen gedaan, zoals bierpong, bierworsthappen, bierpulschuiven etc. Maar niet alles draait deze avond om bier, ook van het denkvermogen wordt wat verwacht. Er komen quizvragen en een spannend finalespel. Tevens kunnen er extra punten verdiend worden door als mooist verklede team mee te doen.

Het strijden om als winnaar uit de bus te komen tijdens de “Bierspiele” zal uiteindelijk beloond worden met de volgende prijzen:

  • 1e prijs: 50 liter bier & 1 krat frisdrank
  • 2e prijs: 30 liter bier & 1 krat frisdrank
  • 3e prijs: 10 liter bier & 1 krat frisdrank

Bovenstaande prijzen worden aangeboden door Nia Domo in de vorm van een waardebon.

“0.0 Spiele”
Voor de “0.0 Spiele” hebben we soortgelijke spelen, alleen zonder alcoholische dranken, ook hebben we hiervoor andere prijzen in het “vat”:

1ste prijs 2 uur bowlen op 1 baan en 30 consumptiebonnen.

2e prijs 1,5 uur bowlen op 1 baan en 20 consumptiebonnen.

3e prijs 1 uur bowlen op 1 baan en 10 consumptiebonnen.

De “0.0 Spiele” beginnen om 13.30 uur en de “Bierspiele” beginnen om 19.30 uur en de entree is gratis. Tussen de verschillende proeven en opdrachten door gaan we er met zijn allen een spetterend 11-11 van maken, samen met DJ Mario gaat dit zeker lukken.

Heb je ook zin in een leuke middag of avond, stel dan een team samen van 7 personen, bijvoorbeeld je vrienden, collega’s, sportclub, buurt of familieleden. Ga op zoek in de verkleedkist naar een leuke outfit, verzin een originele teamnaam en geef je snel op. Natuurlijk zijn ook supporters en iedereen die van gezelligheid houdt, van harte welkom.

Er kunnen maximaal 24 teams opgeven voor de “0.0 Spiele” en 24 teams voor de “Bierspiele”, dus wees er snel bij, want vol=vol.

Inschrijven

Inschrijven kun je hier doen:

Bierspiele

0.0 spiele

 

Vergelijkbare berichten