Nieuwe prins(es) van Unitas of ‘t Veertje?

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

We blijven gissen wie onze sportieve prins(es) van Boekel toch zal zijn…

Deze week komen ‘t Veertje en Unitas aan het woord en vertellen zij zo goed mogelijk waarom de nieuwe prins of prinses uit de betreffende club moet komen. Ze stellen hun eigen kandidaten graag aan jullie voor.

Prins Carnaval van Boekel namens Unitas

Laat die ballen maar knallen! Met één van deze twee lange mannen als prins worden de knollen dit jaar niet geskoefeld maar gesmasht! Deze feestbeesten van VC Unitas maken van de volleybal een carnavalsbal. (1) Jeroen ‘knoeperhard’ Kuipers kent maar één stand en levert nooit half werk. Menig optocht in de regio weet ervan, op Jeroen kun je bouwen. Jeroen speelt met nummer #11. (2) Stef ‘geen stress’ Peters staat garant voor een zorgeloze carnaval maar wel tegen 100% rendement. Met Stef vissen de knollen zeker niet achter het net! Stef speelt met nummer #5. Beide heren staan bekend als belangrijke troeven van de ‘Mennekes’ van Heren 1. Daarnaast worden ze ook geroemd om hun kwaliteiten na de wedstrijd. Ook aan de bar altijd 100% inzet! Kortom, de ideale kandidaten voor een knallend carnaval!!!

Prins Carnaval van Boekel ‘t Veertje

Badmintonclub ’t Veertje stuurt als 1e kandidaat Arno van Dommelen naar voren. De redenen waarom Arno prins moet worden, omschrijft hij als volgt. “Ik ben lid van badmintonclub ‘t Veertje uit Boekel. In jan 2018 wordt het mijn 33ste jaar dat ik lid ben van deze mooie club. Als vrijwilliger help ik met heel veel plezier mee met de trainingen. Daarnaast zit ik al 11 jaar bij het bestuur als technische commissie. Dus lijkt het mij een goede reden om een keer Prins Carnaval te worden bij de Knöllekes. En daarbij heb nog een tip: mijn vrouw is Braziliaanse en die weet wel hoe je carnaval moet vieren.” Al met al genoeg carnaval getinte jubilea en redenen om Arno dit jaar als de ideale kandidaat naar voren te schuiven.  Alaaf Arno!

Als tweede kandidaat heeft Badmintonclub BC ’t Veertje de volgende kandidaat op het oog: Job van Zutven. Job geeft de volgende redenen. “De prins van Boekel komt dit jaar van een mooie, gezellige, kleine vereniging, nl. Badmintonclub BC ‘t Veertje. Tja…. lachen jullie maar om die naam…. Deze badmintonclub heeft inmiddels al verschillende spelers opgeleid die tot op regionaal maar zelfs ook op nationaal niveau gespeeld hebben. Roy Reybroek is hiervan een mooi voorbeeld. Hij speelt inmiddels in Wijchen in de eredivisie. ‘t Veertje; een recreatieve badmintonclub waarbij gezelligheid dus gepaard gaat met niveau. Aangezien de Knöllekes een Prins van niveau willen, lijkt het me vanzelfsprekend dat de Prins van dit jaar van badmintonclub ‘t Veertje komt. Kom gerust een keer kijken of meedoen op donderdagavond en ervaar hoe leuk het spelletje is”.

[/spb_text_block] [spb_gallery element_name=”Mogelijke Prins(es) Carnaval” title=”Wie wordt Prins(es) Carnaval?” gallery_id=”17934″ display_type=”masonry” columns=”5″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”no” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten