Bied mee voor een Knölleke voor Bjorn

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

knolleke-voor-bjorn-nabuursDe Knöllekes zijn er voor de Boekelse gemeenschap. En goede doelen of initiatieven in onze gemeenschap willen we ook graag een handje helpen. Daarom introduceren we met de komende prinsenreceptie iets nieuws: Bied mee voor ’n Knölleke.

Tijdens de prinsenreceptie onthullen we ons Knölleke. Een prachtig kunstwerkje van het logo van de Knöllekes. Een uniek exemplaar en speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Mooi voor iedereen die de Knöllekes of de Boekelse gemeenschap in het algemeen een warm hart toedraagt.

Dit kunstwerk wordt per opbod verkocht tijdens onze receptie. Aan het einde van de receptie wordt de hoogste bieder bekend gemaakt en deze is vanaf dat moment de trotse bezitter van dit unieke exemplaar.
Maar de volledige opbrengst van het Knölleke komt ten goede aan een goed doel of initiatief binnen de Boekelse gemeenschap. Ieder jaar willen we zo een ander goed doel selecteren wat in aanmerking komt voor deze gift.

Het eerste doel wat is geselecteerd is “De wens van Bjorn”. Bjorn Nabuurs heeft de verouderingsziekte progeria en zijn wens is om een bijeenkomst met lotgenoten te organiseren in Nederland. De 12 jarige Boekelnaar Bjorn was vorig jaar lid van onze jeugdraad. Bjorn is de enige in Nederland met deze ziekte en de te organiseren bijeenkomst is voor al zijn lotgenoten en hun gezinnen in Europa. Daar is heel veel geld voor nodigen de Knöllekes ondersteunen dit initiatief van harte!

Zie ook de website van Bjorn: http://bjorn.progeria.nu/

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten