Showtime!

Dit jaar geen pronkzittingen, maar Knöllekes Showtime!

Jouw kans om toch te lachten en te genieten van lokaal Boekels talent tijdens een korte show in het weekend van 12 en 13 februari.

De Knöllekes grijpen de kans om binnen de mogelijkheden activiteiten te organiseren en dankzij de medewerking van diverse artiesten kunnen we dit ook! Is het helemaal zeker op dit moment van schrijven (16-01-22)? Nee, dat niet, maar we zijn postitief en we houden rekening met verdere versoepelingen. Daarop zijn we dan ook voorbereid.

Wat is Knöllekes Showtime?

Dit jaar helaas geen grote pronkzitting in een vol Nia Domo maar toch zijn er een aantal artiesten die heel graag op willen treden zoals de danseressen van de Knöllekes, de Hofzangers en Ad van den Elzen. Uiteraard ontbreken de 24 rozen niet.

Er komen 4 shows: 2 x Showtime op de zaterdag 12 februari en 2 x Showtime op zondag 13 februari. Op beide dagen dus 2 voorstellingen, één in de middag en één op de vooravond.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start hiervoor op zaterdag 5 februari om 11:00 uur bij Nia Domo. Een kaartje kost € 12,50. Zorg dat je erbij bent, want er zijn vanwege de placeringsregels véééeél minder kaarten beschikbaar dan bij de pronkzittingen.
Na de kaartverkoop bij Nia Domo zijn kaartjes nog verkrijgbaar bij Sport & Mode v. Rijbroek.

Vergelijkbare berichten