Workshop ‘Pronken op pronk’ deel 2

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Pronken op de Pronk deel 2Na het succes van de eerste workshop organiseren de Knöllekes voor de tweede keer een workshop Pronken op Pronk. Deze zal plaats vinden op woensdag 25 maart om 20.00 uur in Nia Domo. Lees verder voor meer informatie.

Enkele weken voor de carnaval hadden de Knöllekes een workshop georganiseerd “Pronken op de pronk”. Het doel van deze workshop was om mensen die wel eens gedacht hebben om op te treden tijdens de pronkzittingen te helpen, om gelijkgestemden te ontmoeten en voor de meer ervaren artiesten om extra tips te verkrijgen.

De eerste workshop was een groot succes. De aanwezigen waren allemaal enthousiast. De aanpak beviel goed en de verhalen van de door de Knöllekes uitgenodigde professionals werd als zeer inspirerend ervaren. Dat heeft ons doen besluiten om een tweede workshop te organiseren. Dit keer zal de workshop meer in het teken staan van het creëren van een act.

Voor wie is pronken op pronk?

Pronken op pronk is voor iedereen die het leuk lijkt om een stukje cabaret of buut te maken. Alleen of met een groep. Ervaren of onervaren. En ook voor mensen die juist op zoek zijn naar anderen om samen iets te beginnen.

Is het erg als je de eerste workshop hebt gemist?

Nee hoor, helemaal niet. Mocht je de eerste avond gemist hebben, dan kun je deze 2e avond toch zonder problemen instromen.

Waar en wanneer is Pronken op pronk deel 2?

Pronken op pronk deel 2 is op woensdagavond 25 maart, aanvang 20:00 uur. De locatie is Nia Domo, in de burgerzaal, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot artiestencafé.

Zijn er kosten of verplichtingen verbonden aan deelname?

De deelname aan de workshop is helemaal gratis. Ook zit er geen enkele verplichting aan vast. Mocht je door deze workshop geïnspireerd worden tot het maken van een act dan vinden we dat helemaal geweldig! Maar niets moet. Om een inzicht te krijgen in het aantal deelnemers willen we graag weten of je komt. Dit kan via Facebook of door ons te mailen op WilbertDonkers@hotmail.com. Mocht je vrienden of bekenden mee willen nemen dan is dat geen probleem. Des te meer zielen des te meer vreugd.

Wie hebben de Knöllekes gevraagd om de avond te begeleiden?

Op deze avond hebben we een bekende Brabantse tonprater en een bekend cabaret duo uitgenodigd om op een informatieve manier een begin te maken van een Buut of een stukje Cabaret. Verder zullen zij alle mogelijke vragen op hun vakgebied beantwoorden.

We hopen je op deze avond te mogen begroeten. Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Wilbert Donkers: WilbertDonkers@hotmail.com. Of neem contact met ons op via facebook.

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten