Pronkzitting 2018

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

We kijken terug op 5 zeer geslaagde Pronkzittingavonden waarbij de laatste 3 avonden ruim van te voren volledig uitverkocht waren! Schitterende dansacts door de minitrappertjes, knollentrappertjes en dansgarde. Cabaret van de bovenste plank door Sonja Serpentientje die vertelde over het leven als toneelmeesteres. Kees en Klaas die de verlanglijstjes van bekend Boekel voorlazen en het publiek meenamen in zo’n 400-500 jaar werkervaring en op onnavolgbare wijze hun meegemaakte verhalen aan het publiek voorschotelden. Smeuïge verhalen met een donkerbruin randje over bekende Boekelnaren werden door de Politicus en de Kastelein verteld.

De Kletsende Koppen voerde een schitterende poppenkast op met d’n umgebouwde Sjan Klaassen in de hoofdrol, daarnaast het wel en wee van twee dur en durgoeije toiletdames en een knippog naar de EHBO-er van hedentendage. De Goei Road nam het publiek mee op een dagje shoppen bij de Mouthoeve. Dat het een internationale trekpleister is, blijkt wel uit de vele nationaliteiten die we voorbij hebben zien komen. De Hofzangers hadden naast de 24 rozen uiteraard weer geweldige nummers over het wel en wee in Boekel sinds de vorige carnaval met als knallende afsluiter een staande ovatie aan de pianoman. Vurrekes sloot dit jaar de pronkzitting af met muzikale medley waardoor de toch al goede stemming in het publiek nog meer gevoed werd. Een muziekspektakel van Nederlandse, Duitse en Engelse levensliederen. Hierna nam Sander Bekkers alias de Pianoman de muzikale begeleiding over en werd er tot laat door gefeest in Nia Domo. Wat woar ut skon! Op naar een net zo skonne carnaval 2018!

Wij willen alle artiesten in ieder geval hartelijk danken voor hun bijdrage en plezier wat ze op het podium uitstraalden. En natuurlijk ook een dikke duim omhoog voor het publiek wat op deze avonden mooi meedeed en de artiesten naar deze prestaties toe klapte en joelde. Tot volgend jaar, tot de pronkzittingen 2019!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”18477″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten