Ouderenzitting Sint Petrus

[spb_gallery gallery_id=”18454″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Traditioneel gaan de Knollekes ook op bezoek bij de senioren van onze Boekelse gemeenschap. Sommige zette we ne steek op. Dan weten we da die eigenlijk ook bij ons heure.

De jeugd hi dun aftrap gedaon mi skitterende dans en cabaret. Genieten voor de mensen on het bejaardenhuis. En da de jeugd de toekomst hi da hadden we gezien. Vurrop in de polonaise en wa zit er een tempo in die mannen en durskes.

Dan is ut de beurt vur de senioren van de club. Ieder raad van 11 lid stelt zich ff veur. Frank Manders zi det ie ut niveau van de club omhoog haalt. Hij hi de lachers op zijn hand. Da betekent dat er dus ok hillemaol niks van klopt.

Hein van den Elzen makt de verdienstelijk bewoner bekend. Di jaor is dat Nol Emonds, oftewel bitter bekend as Nol de Pit. Op skonne wijze wordt ie toegezongen dur Hein. En dan hebbe ze er nog inne….. Ad Kanters. En dus hebben ze twee knoergoeie bewoners van St Petrus. En daor moet op gedronken worre.

Stef Roothmans, ton vogels en Martien vd Aa verzorgde nog unne skonne muzikale potpourri. En ut bleef nog lang onrustig in het St Petrus…………..

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten