Prins Randy d’n Urste

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Onder het motto “Geef nooit op, vier carnaval tot op d’n top!” heerst Randy van Venrooij over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel. Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Randy d’n Urste. Samen met zijn persoonlijk Adjudant Wout Swiers werd Prins Randy zaterdag onthuld tijdens het druk bezochte en gezellige prinsenbal in Nia Domo.

Prins Randy d’n Urste (37) is in het dagelijks leven manager verkoop binnendienst bij Bas Trucks in Veghel. De prinselijke residentie van Prins Randy staat aan het Veenmos, waar hij woont met zijn vrouw Hilke en hun 2 kinderen Bram (6) en Juul (5). Prins Randy kun je kennen van het oberen bij café ’t Menneke of van het tennissen bij TC Boekel. Hij zit ook graag op de wielrenner of mountainbike. Hij is jarenlang lid geweest van de kapel “De Opdonders”, de voorloper van de huidige hofkapel Rawazzie. Dus mocht het nodig zijn, dan kan Prins Randy invallen. Daarnaast is hij lid van de gelegenheidskapel “De Donkiejagers” van de fanatieke buurtvereniging “De Donkies”. Hij zet zich ook graag in voor de gehandicapte medemens. Dit mede vanwege zijn gehandicapte zusje Natasja.

Prins Randy zet zich ook in als coördinator van Alpe d’HuZes op logistiek gebied. Hij regelt de gehele logistiek, dat wil zeggen 20 vrachtwagens met spullen die naar Frankrijk rijden. Hij gaat in 2018 ook zelf weer de berg overwinnen op de fiets. Een van de grootste drijfveren om dit te doen is zijn vrouw Hilke die de vervelende ziekte kanker heeft overwonnen.

Zijn persoonlijk Adjudant Wout Swiers (59) woont in dezelfde straat als Prins Randy d’n Urste. Samen met zijn vrouw Lianne en hun 2 kinderen Daan (14) en Bas (11). Wout en Lianne zijn 7 jaar geleden daar komen wonen en vanaf het begin is er een goede klik tussen de beide stellen geweest. Wout is een  recreatieve tennisser bij TC Boekel. Hij doet wekelijks aan crossfit samen met Lianne en is vaak aanwezig bij de trainingen en wedstrijden van JO 12-4 om zijn zoon Bas en zijn maten aan te moedigen. Hij is fanatiek supporter van Max Verstappen en reisde al eens met Prins Randy en enkele andere Donkie- mannen naar Barcelona om een wedstrijd te bekijken. Hij is nauw betrokken bij de buurtvereniging de Donkies. Hij zet zich in voor de jaarlijkse buurtversiering en voor de optocht. Hij was tot voor kort penningmeester van de scouting. Hij golft wekelijks met zijn vrienden. Loopt en fietst veel. En reist graag met zijn gezin. Ook is hij net als Prins Randy lid van de gelegenheidskapel “de Donkiejagers”.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”18156″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”no” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten