Prins Knillis Knol d’n twidde en adjudant Hans

Onder het motto “We zien wel wa ur kan, dor moake we soame wa van.. !” heerst Roel Nikkelen (50 jaar) over de Knöllekes tijdens deze bijzondere carnaval 2022 in Boekel. Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Knillis Knol d’n Twidde. Samen met zijn Persoonlijk Adjudant Hans van Goor werd Prins Knillis Knol d’n Twidde zondag onthuld tijdens het toch zeer gezellige prinsenbal in Nia Domo.

Prins Knillis Knol d’n Twidde is gelukkig getrouwd met zijn Helmi en heeft twee dochters Britt en Juul. Ze wonen aan de Professor Van de Veldenstraat 6 in het centrum van Boekel. De naam Prins Knillis Knol d’n Twidde stamt af van de opa van Roel. Wim Nikkelen was de medeoprichter van de Knollekes en was ook de eerste prins van de Knollekes. En dat drie jaar op rij en onder de naam Prins Knillis Knol d’n Urste. In het gezin Nikkelen draait veel om de carnaval want ook Helmi zit al 11 jaar bij de PR-commissie van De Knollekes en is een van de kartrekkers van de carnavalskrant! Beide dochters hebben bij de dansmariekes gezeten en Juul zelfs bij de garde. Britt heeft ook nog bij de jeugdraad gezeten. We kunnen dus stellen dat het echte Boekelse carnavalsbloed hier door de aderen stroomt.

Prins Knillis Knol d’n Twidde is dus “unne echte Boekelse” en is een fervent carnavalsvierder. Sinds de carnaval van 2013 maakt hij deel uit van de Raad van Elf van de Knollekes en sinds 2014 is hij de penningmeester. Maar je komt ‘m als Roel ook tegen op de tennisbanen van TC Boekel en zit daar in de padelcommissie. Hij is lid van het Boekels WhiskyGenootschap en is een groot Formule-1 fan. Hij bezoekt al 27 jaar minimaal 1 Formule-1 race per jaar. Daarnaast is hij een bekend gezicht in Boekel als er iets te doen is bij Nia Domo, bij café t Menneke of op t plein. In het dagelijkse leven werkt hij als Financial Consultant bij HP in het EMEA Current Business Management Team. Om te ontspannen gaat hij graag naar concerten (en bij voorkeur lekkere ruige muziek) en is hij een fervent bbq-er!

Zijn Persoonlijk Adjudant is Hans van Goor (55 jaar) en hij woont aan de Neerbroek 25. Hans is ook gelukkig getrouwd met Madeleine en heeft drie kinderen Roy, Emmy en Amber. Ook binnen dit gezin heeft carnaval een prominente plek. Hans is lid van de Raad van Elf sinds 2014 en maakt deel uit van de Technische Commissie. Madeleine zit in de jeugdcommissie. Emmy zit in de jury van Stuif-Es-In en de vorige Persoonlijke Adjudant Damon mag zich de schoonzoon noemen. Kortom, Hans en Madeleine kennen de kneepjes van het vak. Ook dit gezin is dus volop bezig met de carnaval.

In het dagelijkse leven werkt Hans als metaalbewerker bij Van der Lee/ Vlonder Plaatwerk. Daarnaast is Hans in voor een avondje kaarten, borrelen met vrienden en fietsen. Hans werkt al 36 jaar in Boekel en je kent hem misschien wel van het op stap gaan in Boekel. Met zijn 2.03 meter valt hij wel op tijdens de kermis, carnaval of andere activiteiten in Boekel. Ook is hij de sterkste man van Boekel geweest in 2004.

Vergelijkbare berichten