De Hofzangers

In 1980 ontstond bij het toenmalige parochieel mannenkoor het idee om een act voor te bereiden voor de Pronkzittingen in 1981. Zo geschiedde! Zonder onderbreking stonden “De Hofzangers” sinds die tijd op de planken in Nia Domo tijdens de pronkzittingsavonden van C.V. De Knöllekes. Dit jaar zou de 41e keer zijn dat ze zouden aan- en optreden. In de loop der tijd wisselde de samenstelling van de groep maar vanaf het millenniumjaar 2000 staan we steevast met het huidige kwintet op de planken voor u. Dus is 2021 een jubileumjaar voor ons, 22 jaar onafgebroken met dit stel. Reden genoeg dus om deze jubileum-CD “Corona-proof” in de Studio van Hans Leijten te gaan opnemen.

Op de CD “Skôn Dörpke” brengen we een selectie van liedjes uit de afgelopen 22 jaar die we met het huidige vijftal ten gehore brachten. O.a. de wereldberoemde Paardekastanje van Dorremie, het tragische ongeluk van de Habo Kampioenskar in 2010, maar ook de bekende (inmiddels overleden) Boekelaar Pietje Geeskes met een hommage aan hem en zijn geliefde bijenclub komt voorbij. Verder vatten we het afgelopen bizarre jaar samen in “De mallemolen van het leven”, en op de klanken van het all-time favoriete liedje “Nights in white satin” van onze pensionerende burgermeester Pierre Bos brengen we hem een welverdiende ode voor zijn bijdrage aan de Boekelse gemeenschap.

Hoe kom je nu in het bezit van deze CD? En als je geen CD-speler hebt wat dan? Heel eenvoudig! Voor € 7,50 kun je de CD “Skôn Dörpke” bestellen bij ons via één van onze teamleden Frans, Ad, Hein, John of Peter. Je kunt ook bellen, een sms sturen of appen naar Peter 06-19500579.
Voor € 5,- extra, dus € 12,50 totaal, kun je er een USB-stick met de opnamen bijbestellen.
Geef je adres door dan brengen we de CD binnen Boekel en Venhorst gratis bij je thuis! Betaling kan bij aflevering à contant of met een tikkie.

Let op: Geef je bestelling door uiterlijk 28 januari a.s. en we brengen je bestelling tussen 30 januari en 7 februari bij je thuis!

Vergelijkbare berichten