Prins Hans d’n Urste en Adjudant Damon

Onder het motto “Speulde mee of bloas d’m op!” heerst Hans van der Burgt over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel.

Tijdens deze periode zal hij bekend staan als Prins Hans d’n Urste. Samen met zijn Persoonlijk Adjudant Damon van der Zanden werd Prins Hans d’n Urste zaterdag onthuld tijdens het druk bezochte en zeer gezellige prinsenbal in bomvol Nia Domo.

Prins Hans d’n Urste (25) is al vele jaren samen met zijn Dide en woont op De Essen in Boekel.  Prins Hans d’n Urste is “unne echte Boekelse” en is samen met zijn vrienden van F.C. Taba ook bij veel Boekelse activiteiten van de partij. Daarnaast is hij een fervent carnavalsvierder. Zowel in Nia Domo, bij café t Menneke als de optocht kijken bij “CV ‘t natte bankje”. Hij studeert aan de HAS Hogeschool en werkt daarnaast bij Edwin Melis Tuintechniek. Hij is lid van Harmonie EMM en is daar de enige mannelijke klarinettist. In zijn jonge jaren heeft hij bij Boekel Sport gevoetbald. Tegenwoordig is hij daar af en toe te vinden voor de derde helft. Dat is hij tevens in de kantine van TC Boekel om enkele vrienden aan te moedigen op de tennisbaan. Hij is ook een graag geziene gast bij Café ’t Menneke.  Om de weekenden op een goede manier te kunnen verteren, zijn zowel Prins Hans d’n Urste en zijn Dide op de maandagavond in Sporthal De Burcht te vinden voor de wekelijkse circuittraining.  Kortom, Prins Hans d’n Urste en Dide zijn klaar voor dit carnavalsseizoen en verkeren in een topconditie.

Zijn Persoonlijk Adjudant is Damon van der Zanden (25) en hij woont op de Peelstraat. Damon is ook al enkele jaren samen met zijn partner Emmy van Goor. Hij is werkzaam als chauffeur bij Swiss Sense. In zijn vrije tijd draait er veel om de voetbal. Damon is lid van Boekel Sport. Was hij eerst keeper bij Boekel Sport, de laatste jaren voetbalt hij steeds meer. Daarnaast keept hij ook in de zaal bij Boekel Fit (het voormalige Grifke). En ook daar wil hij nog wel eens voetballen. Hij tennist bij TC Boekel en komt ook graag bij Café t Menneke. Bij veel Boekelnaren en ook hun kinderen is hij bekend van de luchtkussens van Populair Boekel, waar hij directeur van is.

Prins Hans d’n Urste en Persoonlijk Adjudant Damon kennen elkaar door en door want ze zijn al vanaf kleins af aan goede vrienden. Kortom dit tweetal staat bol van de vriendschap, muzikaliteit, sportiviteit en gezelligheid! Samen met de dames Dide en Emmy gaan ze er een geweldig seizoen van maken.

 

PRINSENRECEPTIE

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om Prins Hans d’n Urste, zijn persoonlijk Adjudant Damon en de beide dames Dide en Emmy te feliciteren tijdens de prinsenreceptie op zondag 2 februari van 11.00 tot 18.00 uur in partycentrum Nia Domo.

 

Vergelijkbare berichten