“Vûr Slès” op receptie naar Uden.

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Na het 2e gezellige weekend pronkzittingen stond voor zondag de Receptie naar de Knoerissen op de agenda, naar Prins Porcellus de 51ste (Walco van de Ven). We gingen pas laat, dat lag niet aan de bus, die was op tijd, maar Prins Rick en Adjudant Coen gingen eerst nog even naar de jeugd naar de voorselectie van Stuif es in, en ook nog naar het bal van KansPlus. Rond half 4 stapten we Markant in Uden binnen, de zaal was gevuld met diverse verenigingen uit de regio die allemaal de prins kwamen feliciteren. Vrienden en familie van de prins zal hij ook wel gehad hebben, maar die stonden niet meer in de zaal.

Uden 004

Er werd nog wat na gekletst over de leuke avonden die we achter de rug hadden en oh ja er was ook weer gevoetbald die middag, dus de verwarring over de uitslag was bij sommige groot. De gesprekstof was duidelijk aanwezig onder het genot van een pilsje, maar soms leek het wel of de muntjes in “rook” opgingen, want Bas was alweer zoek…

De verenigingen hadden hun muntjes ook op en gingen naar huis, er bleef niet veel over, alleen de Knöllekes stonden nog beneden en een enkele verdwaalde bezoeker of Peelkonijn. Maar goed wij vol gas naar boven met Rawazzie en het heel spul. De dansgarde kon helaas niet mee door hun verplichtingen bij Stuif es in. Op het podium keken we de bijna lege zaal in, maar dat mocht de pret niet drukken, er werd volop aan het Knollenrad gedraaid en op de muziek van Rawazzie mocht Prins Porcellus en zijn Manon op de luchtgitaren hun kunsten vertonen. Het ging ze goed af !!

Uden 003

 

We waren de allerlaatste die de prins mocht feliciteren dus we konden de Ujense afsluiting van hun receptie ook nog meemaken. Maar… de bus was weer op tijd dus met z’n allen rond half 7 weer richting Boekel. Dit was de laatste receptie voor het carnaval het komend weekend los barst.

P.S. Excuses voor de mindere kwaliteit van de foto’s, onze Hoffotograaf André was ook nog in Boekel.

Hier nog enkele hoogtepunten meer…          Uden 001Uden 002

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten