Prins Tijs d’n Urste, prinses Sanne, Persoonlijk adjudant Roy en prinses Yente

Zojuist is Tijs Verstraten als 65e prins van De Knöllekes uit Boekel onthuld. Hij voert dit jaar de Boekelse carnaval aan met de eretitel van Prins Tijs d’n Urste!

Prins Tijs d’n Urste doet het echter niet alleen. Samen met zijn schoonbroer Roy Reijbroek als Persoonlijk Adjudant en de prinsessen Sanne en Yente gaan ze voorop in de Boekelse carnaval en dat onder hun hun motto:

“Tis bal mi Bompa en unne jonge vent, zûrrig dègger bènt!

Tijs (29 jaar) woont samen met Sanne Reijbroek (26 jaar). In het dagelijkse leven werkt Prins Tijs d’n Urste bij Bouwcenter Centen en is verantwoordelijk voor de verkoop van bouwmaterialen. Maar na de carnaval start hij als werkvoorbereider bij Van der Meijs in Gemert. Sanne werkt bij BACU in Uden als HR Adviseur.

Persoonlijk Adjudant Roy (28 jaar) woonst samen met Yente Willems. Roy werkt als accountmanager voor Jacobs Douwe Egberts, bekend van de mooie koffie- & theeproducten van Douwe Egberts, L’OR, Senseo en Pickwick. Yente werkt als leerkracht basisonderwijs in Milheeze en is met heel veel plezier de juffrouw van de plaatselijke groep 5.

Ook dit jaar hebben De Knöllekes weer een sportief kwartet. Prins Tijs d’n Urste is al op jonge leeftijd gaan voetballen bij Boekel Sport en is daar inmiddels al 24 jaar lid. Hij is lid van de TPC Boekel en CrossFit bij Show Up in Boekel. Sanne hockeyt bij HC Boekel in het 1e team en doet daarnaast ook aan CrossFit.

Persoonlijk Adjudant Roy heeft vroeger zowel gevoetbald bij Boekel Sport als badminton gespeeld bij BC ’t Veertje in Boekel. Maar de keuze voor badminton werd snel gemaakt en niet zonder succes. Roy heeft in verschillende nationale jeugdteams gespeeld. Sinds 3 jaar is Roy actief lid en vrijwilliger bij TPC Boekel. Ook Yente is bij TPC Boekel te vinden waar ze regelmatig een balletje slaat.

Waar kunnen we Prins Tijs d’n Urste met zijn prinses Sanne en Persoonlijk Adjudant Roy met zijn prinses Yente nog meer tegenkomen? Nou, als er iets in Boekel te doen is, dan zijn zij er te vinden. Bij Boekel kermis, de Boekelse Carnavalsactiviteiten, bij BoeCult en uiteraard bij Café ’t Menneke aan d’n toog! Oftewel is er gezelligheid, dan zijn zij er bij. Dus de tip voor komende weken: “zûrrig dègger bènt!”

Kom ze ook feliciteren tijdens de receptie op zondag 21 januari. Vanaf 11 uur tot ?? is het de hele dag feest in d’n Doom. Vind je het leuk om een kleine voordracht te doen? Laat dan hier een berichtje achter. Da’s hendig voor de planning en voor jullie!

Vergelijkbare berichten