Een aolling weekend zittingen

Ja zo’n aolling weekend zittingen, kunnen we dat wel leijen?

Op zondagavond is altijd de 55+ zitting. Een gezellige avond, maar voor de meesten eindigt deze wel wat eerder dan bijvoorbeeld vrijdag- of zaterdagavond.

Niet onbegrijpelijk: de meeste mensen moeten werken op maandag en zo’n heel weekend zittingen gaat niet in de koude kleren zitten.

Maar sommigen hebben nooit genoeg…

Op zo’n zondagavond hebben we een kleine reportage gemaakt van de gebeurtenissen.

Maar dan pas vanaf de sluiting van de zitting. Eerst ziet het allemaal keurig uit, netjes op een rij in de bak aan het klappen. Maar met de afsluiting gaat het al even mis. De instructies waren toch duidelijk: iedereen boven blijven, dat is gemakkelijker voor de mensen die direct na de zitting naar huis willen gaan. Maar Tiny had het niet gehoord…wat nog even voor de nodige hilariteit zorgde. Wel werd er nog even volop voor hem lang zal ze leven gezongen.

De Donderjagers waren ook niet helemaal klaar. Zij zetten nog een keer de “ballade de la bite des chevaux” in. Eerst met Gerold op drum, daarna samen tussen die andere prettig gestoorden van de Raad van Elf.

Ook zijn we nog even naar Café ‘t menneke geweest. Dat konden we ook nog wel leijen. Volop meelallen met “Sweet Caroline” en nog meer van dat soort knijters. En als laatste de ongekende gastvrijheid van Wim en Noël. Zo sluit je een weekend in stijl af, ondanks de vermoeidheid. Op naar het volgende weekend pronkzittingen!!

Vergelijkbare berichten