Schrik niet als je een polonaise ziet!

Het is dit jaar onmogelijk om in Boekel niets mee te krijgen van carnaval. Carnaval vermijden kan gewoon niet!
Want de Vliegenmeppers en de Knöllekes hebben de handen ineen geslagen om carnavalsmuziek door het centrum te laten galmen.

Op het gemeentehuis zit namelijk het carillion. Altijd voorzien van een vrolijk deuntje, maar normaal gesproken niet met carnavalsmuziek. Dat kan toch niet! Tenminste dat was de gedachte van de Vliegenmeppers en de Knöllekes. Dus maar eens geinformeerd bij de gemeente of dat dit jaar niet anders kon.

En ja dat kan….als wij zelf dan zorgden voor muziek die ook afgespeeld kan worden op het carriliion. Dat hoef je maar een keer te zeggen. Want in Boekel hebben we het bedrijf MIDIFILE.NL. Die kan alle muziek omzetten in alle mogelijk soorten.

Speciaal voor de Knöllekes en de Vliegenmeppers heeft het bedrijf 3 nummers bewerkt tot carrilion muziek: Het Boekels Volkslied, het Vliegenlied en de carnavalskraker van 2 jaar geleden: het komkommerlied. 11 dagen lang tot en met carnavalsdinsdag hoor je ieder uur een van deze nummers. Dat nodigt wel uit tot een polonaise op straat.
Schrik niet als je een polonaise ziet!

Vergelijkbare berichten