Drukbezochte receptie

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]
FC Taba met hun Prins Hans d’n Urste en Adjudant Damon en de beide prinsessen Dide en Emmy.

Wat was het een gezellige drukte afgelopen zondag in Nia Domo. Centraal middelpunt waren natuurlijk de dorstlustige hoogheden Jeugdprins Teun, Jeugdvorst Liam, de Jeugdraad, Prins Hans d’n Urste, Adjudant Damon en beide prinsessen Dide en Emmy.

Na het officiële momentje met de club, namen Gerard en Elies de microfoon ter hand en werden de leden van de Raad van Elf een voor een voorgesteld op een ieder jaar weer speciale wijze.

Naast de carnavalsclubs uit de buurt waren er uiteraard ook enkele speciale bezoekjes. Joep van café ’t Menneke was er traditiegetrouw weer vroeg bij. Dit keer geflankeerd door spaarkasvertegenwoordiger Kai. De eerste lichting van de GroenteGroep was er ook op tijd bij en langzaam maar zeker druppelde er steeds meer mensen binnen. Families van de hoogheden waren er. Optredens van de buurt van Prins Hans d’n Urste, Buurtvereniging De Neerbroek was er voor Prinses Emmy. Vriendinnen van Emmy en Dide kwamen het podium op om te feliciteren. Het college van B&W was er om namens de Boekelse gemeenschap de nieuwe heren met de veren te feliciteren. En daarnaast natuurlijk de carnavalsverenigingen uit de Boekelse Gemeenschap: C.V. de Peeltuuters, Stichting Boerenbruiloft, C.V. de Vliegenmeppers en D’n Tieleman. Speciaal voor prinses Dide kwam C.S. De Peelvruuters uit Elsendorp op receptie! Wat een mooi feestje.

Wat zijn we nu te weten gekomen tijdens de receptie:

  • EMM had een gradioze entree en een dito muzikaal stukje voo rhet kersverse paar. Geweldig om te zien en horen hoe trots EMM op dit kwartet is.
  • Het personeel van Melis had het al in de smiezen en was dus voorbereid om deze dag. Met 11 hulpmiddelen die Prins Hans en Adjudant Damon de komende periode hard nodig hebben, fleurden ze het podium op.
  • Bij Hotel van der Burgt is het erg gezellig aldus de buurt. Met de ouders van Prins Hans d’n Urste in t ligstoeltje en de koffertjes klaar is de buurt klaar voor de carnaval.
  • Het meisjesteam van Emmy is ontzettend trots op Prinses Emmy.
  • De families van Prins Hans d’n Urste, Adjudant Damon en prinsessen Dide en Emmy waren er vroeg bij. Zeg maar zo’n 25 jaar geleden zijn ze begonnen aan dit carnavalsproject. En de vraag van de familie uiteraard of Prins Hans tijdens zijn verblijf in Londen toch inspiratie bij Prins Harry heeft opgedaan. Natuurlijk is iedereen erg benieuwd of Prins Hans en Adjudant Damon het ontbijtje op bed hebben verzorgd!
  • De Vrienden Van zichtzelf ook omhoog kunnen zingen nadat bleek dat er geen muziek was.
  • FC TABA had maar liefst 2 stukjes Of was het er toch maar een. Een ingenieus stukje bedacht met geluid en beeld. Vragen door de vriendengroep waren al door Prins Hans en Adjudant Damon van eerder opgenomen antwoorden voorzien. Kortom, hilariteit alom en met name om de grappen die alleen binnen de vriendengroep Taba bekend zijn. Whohohohoooo Taha Baa, Taha Baa, Taha Baaaa.
  • Ook de PSV-supporters hadden een woordje klaar. En niet alleen zij. Ook Berry van Aerle had wat tekst opgenomen. Met een kwisje over PSV-Ajax wist Prins Hans namens PSV van Adjudant Damon namens Ajax te winnen. Hier dan wel!
  • De Donderjagers hadden de Koning en Koningin (ouders van Prins Hans d’n Urste) mee het podium opgenomen en sloten de receptie als laatste gast-act af. Daarbij moest Prins Hans wel laten zien, dat hij mee kon speulen mi dees mannen. En dat lukte!
  • Rawazzi zorgde voor een denderend slotakkoord na een middagje muziek maken. Een dikke chapeau en dank je wel is wel op zijn plaats voor onze hofkapel.

Wij kijken terug op een zeer drukbezochte en supergezellige receptie. Dank aan iedereen voor het komen en de felicitaties.

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”20209″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten