12 november 2016 “Bierspiele”

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Opening carnavalsseizoen !!!!

Iedereen zal zich nog wel het succes van vorig jaar herinneren van de opening van het carnavalsseizoen in Duitse sferen. Dit jaar willen we dit feestje verder uitbreiden in de vorm van “Bierspiele” in teamverband op zaterdag 12 november a.s. in Nia Domo.

Per team van 7 personen (inclusief teamcoach) worden er allerlei bierspelen gedaan, zoals bierpong, bierworsthappen, bierpulschuiven etc. Maar niet alles draait deze avond om bier, ook van het denkvermogen wordt wat verwacht. Er komen quizvragen en een spannend finalespel. Tevens kunnen er extra punten verdiend worden door als mooist verklede team mee te doen.

Het strijden om als winnaar uit de bus te komen tijdens de “Bierspiele” zal uiteindelijk beloond worden met de volgende prijzen:

1e prijs: 50 liter bier & 1 krat frisdrank

2e prijs: 30 liter bier & 1 krat frisdrank

3e prijs: 10 liter bier & 1 krat frisdrank

Bovenstaande prijzen worden aangeboden door Nia Domo in de vorm van een waardebon.

De avond begint om 19.30 uur en de entree is gratis. Tussen de bierproeven en opdrachten door komt er een optreden van ‘Kees Live’ en samen met DJ Mario maken we er een spetterend feest van.

Heb je ook zin in een leuke avond, stel dan een team samen van 7 personen, bijvoorbeeld je vrienden, collega’s, sportclub, buurt of familieleden. Ga op zoek in de verkleedkist naar een leuke outfit, verzin een originele teamnaam en geef je snel op. Natuurlijk zijn ook supporters en iedereen die van een avondje gezelligheid houdt, van harte welkom.

Er kunnen maximaal 24 teams opgeven, dus wees er snel bij, want vol=vol.

 

Vergelijkbare berichten