Het heeft zijne majesteit behaagd…

Om maar liefst 2 vrijwilligers van CS de Knöllekes te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Uiteraard dik verdiend!

Niemand minder dan Cor van Doren en Peter van den Berg hebben vandaag te horen gekregen dat zij lid zijn geworden van de “Orde van Oranje Nassau”.

Een beetje anders allemaal vandaag in deze tijd van het Corona virus. Normaal gesproken vindt de uitreiking plaats bij Nia Domo, maar dit is zeer creatief en met gevoel voor persoonlijke aandacht opgelost door de Gemeente Boekel.
Allereerst werden de gedecoreerden persoonlijk gebeld door de Burgemeester, daarna een toespraak op BLOK TV en als laaste een persoonlijke toespraak bij de gedecoreerden thuis.

Naast de activiteiten bij CS de Knöllekes hebben beide heren een zeer grote bijdrage geleverd aan de Boekelse Gemeenschap. Cor van Doren onder andere bij Scouting Boekel, de Rutger van Herpen Ruiters, de parochie en het CDA. Peter natuurlijk bij de Brandweer waar hij al vele jaren actief is en als voorzitter bij Stg Oogstdag Boekel.

Alleen een lintje kregen ze vandaag niet opgespeld. Van de burgemeester dan. Dat volgt later dit jaar. Maar iedereen mag het zien. Daarom hebben wij maar voor een linje gezorgd “in de orde van de Knöllekes”, uitgereikt door de ega’s van de heren. Nogmaals proficiat en geniet van deze eer en erkenning!

Burgemeester Bos bij Peter vd Berg aan het woord
De gedecoreerde en Liesbeth luisteren aandachtig
En ook bij Cor kwam de burgemeester een toespraak op afstand houden
Opspelden van het Knöllekes lintje door Mariella
De unieke Knollekes lintjes

Vergelijkbare berichten