24 Rozen 2021: Jan van den Broek

24 Rozen 2021: Jan van den Broek
Jorg

Ieder jaar tijdens de pronkzittingen overhandigen de Knöllekes de 24 rozen aan een inwoner in ons dorp die veel betekent voor de gemeenschap.

Helaas, dit jaar geen pronkzittingen, maar deze traditie wilden de Knöllekes toch niet voorbij laten gaan.

Dit jaar geen uitreiking bij Nia Domo, maar een “inrit-serenade”, op prachtige wijze verzorgd door de Hofzangers voor dhr. Jan van den Broek.

Dhr. Jan van den Broek is op vele fronten actief in het verenigingsleven. Bij BC het veertje heeft hij jarenlang de voorzittershamer gehanteerd, evenals bij het Oranjecomité Boekel-Venhorst. Ook bij CS de Knöllekes heeft hij vele jaren in het bestuur gezeten, waarvan zijn laatste periode als voorzitter.

Het is dan ook niet meer dan terecht dat deze traditie hem ten eer valt, in deze bijzondere omstandigheden maar zeker niet minder bijzonder.

Van harte gefeliciteerd!

De Hofzangers, live op de inrit

Prins Hans kijkt op gepaste afstand toe

Mariet en Jan van den Broek

2 Reacties

  1. Maria Kuipers 10 maanden geleden

    Mariet en Jan dik en dubbel verdiend, wat hadden wij ze jullie graag aangeboden tijdens onze pronkzittingen. Jullie mogen echt eens in het middelpunt staan. Wat hebben jullie veel voor de club betekent en gedaan. Proficiat

  2. diaken Henk van Thiel 10 maanden geleden

    Beste Jan en Mariet, proficiat met het ontvangen van DE 24 Rozen. Welverdiend. Altijd klaarstaan voor de Boekelse samenleving mag zeker een pluim krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*