Ziekenbezoek

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Traditiegetrouw denkt C.S.“De Knöllekes” ook aan hen die met de carnavalsdagen door een ongeval, of soms langdurig ziek zijn, niet kunnen deelnemen aan de carnavalsactiviteiten. Op zaterdag 25 februari a.s. willen we de zieken, die thuis verpleegd worden, verrassen met bezoek en een presentje. Onze dorpsgenoten die in ziekenhuizen c.q. verpleeghuizen verblijven, willen wij zeker niet vergeten. Omdat de ziekenhuizen c.q. verpleeghuizen te kennen hebben gegeven de bezoeken van de carnavalsverenigingen niet of steeds moeilijker kunnen plannen, willen wij voor deze mensen het carnavalspresentje graag bezorgen bij familie, vrienden of kennissen.

Via deze weg hopen wij onze zieke dorpsgenoten toch met ons carnavalspresentie te kunnen bereiken en een hart onder de riem te steken. Als u iemand weet die ziek is en prijs stelt op een afvaardiging van de C.S. “De Knöllekes”, verzoeken wij u dit door te geven aan de onderstaande personen.

Henri van de Boogaard
Bovenstehuis 36, tel. 324610
boogaard.boekel@gmail.com

Gerty Verhoeven
De Vlonder 23, tel. 323539
Gerty501@hotmail.com

Harriëtte Rovers
Laagveld 56, tel. 330255
pietrovers4@gmail.com

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten