Vorst Peter bedankt!

Gisterenavond heeft Vorst Peter zijn verantwoordelijkheden overgedragen aan Twan Hurkmans, de nieuwe spreekstalmeester van de Knöllekes.

Alle aandacht gaat op zo’n avond uit naar de nieuwe prins en zijn adjudant, maar ook bij het afscheid van Vorst Peter willen we graag even stilstaan.

In 2005 maakte het Boekelse publiek kennis met Peter, als imitator van ex-vorst Piet Arts bij het cabaretgezelschap “ut kan wa leije”.De imitatie was zo goed, snel was al duidelijk dat Peter zich prima thuis voelt op het podium. In 2008 werd hij dan ook Prins Peter d’n Twidde. En al direct na zijn heerschappij nam hij in 2009 de microfoon over van de toenmalige vorst Wim vd Elzen. Peter is een geboren spreken, en de afgelopen 5 jaren heeft hij vele recepties en presentaties aan elkaar gepraat en de prinsen optimaal begeleid! Helaas draagt hij nu de microfoon over vanwege zijn drukke gezinsleven en komende uitbreiding van zijn gezin, maar gelukkig is de microfoon in goede handen bij de nieuwe vorst Twan Hurkmans, toevallig ook de eerste prins van Vorst Peter. Twan heeft dus 5 jaar het goede voorbeeld gezien!

Peter blijft wel actief binnen de Knölelkes als lid van de jeugdcommissie. Vanaf deze plek willen we ook graag Bouke bedanken die al deze tijd achter Peter heeft gestaan en daarnaast ontzettend veel werk voor de Knöllekes heeft verricht.

Ook Peter heeft zijn 55-jaar speldje ontvangen, na erevorst Toon nog zo’n drager die het absoluut verdient! Peter bedankt voor jouw inzet!

Vergelijkbare berichten