Stichting Speeltrein vereniging van het jaar!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

speeltrein-logo-300x94

 

 

 

Direct na de opening van carnavalsseizoen 2015-2016 is bekend gemaakt dat “Stichting Speeltrein” de vereniging van het jaar is!

Sinds de oprichting in 2010 zet Stichting de Speeltrein zich in voor het behoud, onderhoud en aanleg van de speelterreinen in de Gemeente Boekel. In deze 5 jaar jaar dat ze actief zijn hebben ze verschrikkelijk veel bereikt. De totale stichting bestaat uit zo’n 40 vrijwilligers.

Zo hebben ze in deze 5 jaar in samenwerking met de Gemeente Boekel, sponsoren en heel veel vrijwillige inzet 3 nieuwe speelterreinen aangelegd:

  • De Lage Schoense
  • De Peelhorst
  • De Donk

Daarnaast hebben ze ook 14 bestaande speelterreinen opgeknapt. Er kan best gezegd worden dat de kinderen in Boekel iedere dag plezier beleven aan het werk van Stichting de Speeltrein.

En ze staan niet stil, want in de toekomst willen ze nog eens 10 speeltuinen opknappen, nog 3 nieuwe terreinen aanleggen en ze verbreden hun doelgroep: Ze willen ook nog een “beweegtuin” voor ouderen realiseren in het zorgcentrum.

De Speeltrein verdient absoluut de titel vereniging van het jaar! Hun werk is fantastisch voor Boekel en hiermee willen de Knöllekes graag hun waardering tonen voor dit vele werk. Proficiat!

Bestuur van Stichting Speeltrein bij de bekendmaking
Bestuur van Stichting Speeltrein bij de bekendmaking
[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten