Nieuwe raadstafel en orkestbak

Door de verbouwing van de Pleinzaal wilden ook de Knöllekes graag de zaaldecoratie vernieuwen. Na een kritische blik naar de oude raadstafel en orkestbak is eensgezind besloten om zowel een nieuwe raadstafel als orkestbak te maken. Aanstaande zondag worden ze beiden voor het eerst gebruikt.

Tijdens Boekels Got Talent mochten de Donderjagers als eerste hun nieuwe orkestbak uitproberen. Dat beviel goed! Deze was nog niet volledig af, maar ze hebben alvast mogen proefdraaien. Na Boekels Got talent is er gewerkt aan de aanpassingen en aan de nieuwe raadstafel.

Het resultaat mag er wezen, we zijn erg trots op het resultaat en kunnen zo weer vele jaren vooruit. Samen met de schitterende nieuwe spandoeken, en alle andere zaken die zijn veranderd ziet alles er weer schitterend uit.

Vele mensen hebben bijgedragen aan deze nieuwe raadstafel en orkestbak maar met name Piet Rovers, Gerard de Koning, Tiny vd Horst, Carlo vd Heuvel en Peter vd Krieken willen we in het bijzonder bedanken. Daarnaast was zonder de steun en medewerking van enkele Boekelse bedrijven de realisatie een stuk moeilijker geweest.

Daarom een speciaal woord van dank aan:

Schutboom Bouwmaterialen
Verbrugge Metaal
Rien van den Elzen: kunst, decoratie en huisschilder.

Op de onderstaande foto’s wordt de laatste hand gelegd aan de realisatie: namelijk verhuizing van de werkplaats naar Nia Domo.

Vergelijkbare berichten