Wij dagen je uit: Pronken op pronk III

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Tonprater

Heb jij het in je?

Kun jij het publiek boeien? Ben je een cabaretier in de dop? Dan zijn we erg benieuwd! Wij dagen je uit: Schrijf een goede buut van maximaal 10 minuten. Presenteer je buut aan de aanwezigen op de derde editie van Pronken op Pronk op 9 september.

En de volgende stap is de pronkzitting. Want tijdens de pronkzitting 2016 hebben wij voor de nieuwe artiesten in de pronkzitting een blok gereserveerd om je buut aan de gehele Boekelse bevolking te kunnen presenteren. Dit is je kans om bij de pronkzittingen je act te laten zien!

 

 

Wat is Pronken op de pronk?

Pronken op pronk is een workshop voor iedereen die het leuk lijkt om een stukje cabaret of buut te maken. Alleen of met een groep. Ervaren of onervaren. En ook voor mensen die juist op zoek zijn naar anderen om samen iets te beginnen. De eerste en tweede workshop waren een groot succes. Zowel de ervaren tonpraters als de deelnemers waren erg enthousiast. Tijdens de tweede workshop zijn er al een aantal buuts vormgegeven die heel veel potentie boden! Op de derde editie willen we zelf geschreven buuts voorzien van opbouwende kritiek en van elkaar leren hoe een buut te perfectioneren.

Pronken op pronk III: Woensdag 9 september

Pronken op Pronk III is op woensdag 9 september om 20:00 uur in het artiestencafé van Nia Domo. Op deze avond hebben we wederom een bekende Brabantse tonprater uitgenodigd. Hij zal hier een try-out geven van zijn eigen nieuwe buut. Hij wil graag jullie feedback op zijn buut en zal op een eerlijke wijze de buut van jullie beoordelen en daar waar nodig perfectioneren. Verder kan hij alle mogelijke vragen op zijn vakgebied beantwoorden.

Meer informatie of aanmelden?

We hopen je op deze avond te mogen begroeten. Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Wilbert Donkers: wilbertdonkers@hotmail.com. Of neem contact met ons op via de facebook pagina van de Knöllekes. Mocht je vrienden of bekenden mee willen nemen dan is dat geen probleem.

Pronken

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten