Spaaractie van start!

Na weken voorbereiding is de spaaractie bij de Supercoop dan eindelijk van start!

Om 17.00 uur zorgden de Opdonders en de Donderjagers voor de juiste sfeer bij de ingang van de Supercoop waarna het eerste exemplaar werd overhandigd aan de voorzitter van C.S. de Knöllekes, Peter van de Berg. Hierna stormde iedereen de winkel binnen om de eerste plaatjes of het “Plekbuukske” te bemachtigen!

Na een korte inleiding van Vorst Peter kreeg dhr vd Tilaart, eigenaar Supercoop Boekel het woord. Hij gaf aan blij te zijn met het enthousiasme waarmee deze actie van start gaat.

Speciaal hiervoor heeft hij de winkel ook helemaal in stijl laten inrichten. Op het boek is ook een speciale plaats opgenomen voor Prins Peter III en adjudant Marco, na hun fantastische jaar zwaaien zij de mensen uit op de achterzijde. Het eerste exemplaar werd hierna door dhr. Vd Tilaart officieel overhandigd aan een apetrotse Peter van den Berg, voorzitter van CS De Knöllekes.

Na deze officiele handeling kon het sparen beginnen. Vooraf gegaan door de Opdonders en Donderjagers ging iedereen de winkel binnen om direct het spaarboek te kopen en de eerste stickers in ontvangst te nemen. Dit zorgde al snel voor de eerste gesprekken met als thema “wie heb jij?” of “zullen we ruilen”.

Vanaf zondag 8 januari tot en met de carnaval: spaar de Knöllekes bij Supercoop Boekel. Bij iedere 10 euro ontvang je drie plaatjes. Een spaarboek kost € 2,50 en je kunt ook sparen voor een gratis braskaart.

Iedereen veel spaarplezier!

Kijk hier voor de foto’s

Vergelijkbare berichten