Prins Tim d’n Urste en Nicole & Persoonlijk Adjudant Niek en Marelke

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Zaterdagavond is in een ontzettend gezellig, druk en carnavalesk Nia Domo Tim Schuijers als de 64e prins van De Knollekes uit Boekel onthuld. Hij voert dit jaar de Boekelse carnaval aan met de eretitel van Prins Tim d’n Urste! Als Persoonlijk Adjudant heeft Prins Tim d’n Urste zijn broertje Niek Schuijers gevraagd en hun toepasselijke motto luidt dan ook: “Mé dees bruurs wôr ut zeker bal, nooit meer naar huis dizze carnaval!!!

Tim (33 jaar) uitgeroepen woont samen met Nicole van Sleeuwen (26 jaar) aan De Paardenbloem 20 in Boekel. In het dagelijkse leven is Prins Tim  d’n Urste gymdocent aan het Udens College en sportinstructeur bij Body Style Uden en Club PT in Boekel. Nicole werkt als podotherapeut bij Podotherapie Dennemann in Oss en Wijchen.

Persoonlijk Adjudant Niek (31 jaar) is getrouwd met Marelke Schuijers-Rijkers (28 jaar) en woont op De Esdoorns 32 in Boekel. Niek is projectleider bij Bouwbedrijf van de Ven uit Veghel en is daarnaast bierbrouwer c.q. CEO bij Brouwerij De Afpliszersen. Marelke werkt als verpleegkundig specialist bij de GGD op het consultatiebureau in Helmond.

Het is een sportief kwartet. Prins Tim  d’n Urste en zijn broer Niek voetballen al van kleins af aan bij Boekel Sport en spelen al vele jaren samen in het 1e en kunnen de 3e helft nooit missen. Waar Prins Tim d’n Urste in zijn vrije tijd nog wat aan fitness doet, is het Niek die op maandagavond een potje zaalvoetbal speelt bij het team van StucForce! Daarnaast is waterskiën een hobby van ze. Nicole en Marelke zijn beide fanatieke hockeysters en spelen in het 1e van HC Boekel en speelt Marelke ook graag een potje padel.

Waar kennen we ze nog meer van? Van Cafe ’t Menneke uiteraard! Zowel voor als achter de tap. Ze zitten alle vier volop in het uitgaansleven en houden van een feestje. Sterker nog, ze slaan zelden een feestje over. Het zijn graag geziene gasten bij de evenementen in Boekel.

Met andere woorden, dat wordt een knallend carnaval dit jaar bij De Knollekes in Boekel!

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten