Programma carnaval 2015

Prins Henri en adjudant Erik goan de carnaval opkrikke! Ook dit jaar weer een gezellig programma voor 5 dagen volop plezier en leut.

In dit bericht staat het programma voor carnaval 2015 nog eens op een rij.

Vrijdag 13 februari
Om 10 uur ’s ochtends organiseren de Boekelse scholen de kinderoptocht. Alle Boekelse schoolkinderen tonen dan hun creativiteit. Het is voor de kinderen erg leuk als er veel mensen staat te kijken. Het thema van de optocht is dit jaar : “Boekel, actief en gastvrij, alle landen op een rij.”
‘s middags bezoeken jeugdprins Ruud en jeugdvorstin Lisanne met hun gevolg de Boekelse basisscholen. Ook Prins Henri en Adjudant Erik zijn hierbij aanwezig.

Vanaf 19.00 uur is de officiële sleuteloverdracht in het Gemeentehuis. Alle hoogwaardigheidsbekleders van de Boekelse en Venhorstse carnaval krijgen van Burgemeester Bos dan de sleutel overhandigd. Deze happening is voor iedereen toegankelijk! Daarna trekt de hele stoet naar ’t Stuupke voor een gezellig feest.

Zaterdag 14 februari
De gehele ochtend bezoeken de Knöllekes de Boekelse zieken om ze een presentje te overhandigen.

‘s Middags is het tijd voor Stuif es in. Benieuwd wie er in de finale staat? Kijk op onze website. Stuif es in is van 13.00 tot 16.30 uur in Nia Domo. Let op: eenmaal binnen is binnen en alleen kinderen van groep 1 t/m 8 zijn welkom. De entree voor Stuif es in is 1 euro.
‘s Avonds om 19.30 uur is er een dienst van woord en gebed in de kerk. Een dienst met een knipoog, ook dit jaar verzorgd door Diaken van Thiel. Vanaf 21.00 is ‘Het knallend Knöllekesfeest’ in Nia Domo. Het knallend Knöllekesfeest is voor 16 jaar en ouder.

Zondag 15 februari
Carnavalszondag draait als vanouds om de optocht! Eerst wordt de prinsenwagen onthuld bij de woning van de prins op de Bovenstehuis. Daarna start de optocht om 13.30 uur vanaf het plein. Kijk voor de route op onze website.

Later die dag vindt de prijsuitreiking van de optocht plaats. Voor de jeugd om 17.00 uur in de Koepelzaal en voor de volwassenen vanaf 18.00 uur in de Pleinzaal. We sluiten dan de zondag af met het altijd gezellige optochtbal met DJ Micky in de pleinzaal en DJ Joey in de Koepelzaal.

Maandag 16 februari
Vanaf 14.00 uur is het “Klein Knöllekesbal”. Een kei leuke middag voor de kinderen, een hele middag met optredens voor en door kinderen en tussendoor ook lekker hossen en springen!
‘s Avonds in de Pleinzaal: de grote Bierbladenbingo! Iedere ronde van een uur kun je als deelnemer een bingokaart kopen voor 50 cent, waarop 6 carnavals-hits staan. De DJ begint uit zijn playlist waar de nummers op staan willekeurig te draaien. Hoor je in één uur alle nummers van je kaart? Dan win je een vol blad bier! Per ronde zijn er 5 bladen bier te winnen. Let op: deelname 18+.
In de Koepelzaal zorgt DJ Eddy voor het feest.

Dinsdag 17 februari
Dinsdagmiddag wordt heel erg leuk met een groot spellenmatinee voor de kinderen. Er is onder andere een sprinkussen, een glijbaan, MEGA legoblokken en een ballonnenclown.
‘s Avonds feesten we nog één keer om de carnaval af te sluiten. In de Koepelzaal met DJ Eddy en in de Pleinzaal DJ Johan. Om 23.11uur sluiten we carnaval 2015 af knallen af en denken we alvast stiekem aan volgend jaar…
Hieronder staat het programma, klik er op voor een groter exemplaar. Ook kun je de website van Nia Domo checken.

programma_klein

Vergelijkbare berichten