Lest Best!

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en jawel de eerste prinsenreceptie was een feit. Deze keer mochten wij op bezoek bij de Uilen van Empeldonk. Zij hadden op zaterdag 7 januari Patrick van der Linden onthuld als 53e prins carnaval van Empeldonk.

 

Die vurste is de prins. Die daarachter is Coen. Die geel die zijn virtueel.
Die vurste is de prins. Die daarachter is Coen. Die geel die zijn virtueel.

Vorst Twan had nog wat informatie kunnen achterhalen van de nieuwe heerser van Empeldonk, zoveel zelfs dat hij de gehele reis van Boekel tot Erp aan het woord was. Echter sloot hij af met de woorden dat wij allemaal nog verrekus goed moeten nadenken over wie de nieuwe prins wordt van cs de Knöllekes. Nou dan denk je dat de gehele middag wel in het teken zal staan van wie wordt toch onze nieuwe prins, maar nee hoor. De raad van elf denkt het te weten en hoe goed Vorst Twan het ook probeerde er werd niet of nauwelijks meer gesproken over wie wordt onze nieuwe Prins. Over 3 weken dan weten we of het ook echt de WIJZE Raad van Elf is of toch de EIGENWIJZE Raad van Elf.

Nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat wij nog niet willen denken aan de nieuwe prins en adjudant, immers wij hebben aan Prins Rick d’n Urste en Adjudant

Vorst Twan: "Mooie trui, Wibra?"
Vorst Twan: “Mooie trui, Wibra?”

Coen nog een skon stel. Aangezien onze reputatie ons vooruit is gesneld, wisten we dat het weer een latertje zou worden. De meeste verenigingen willen gewoon afsluiten met de Knöllekes immers, lest best. Geen probleem wij maken er wel weer een gezellige middag van.

Na het gehele voorprogramma te hebben bekeken was dan daar de hoofdact van de middag. De Knöllekes mochten prins Patrick en zijn vriendin Laura gaan feliciteren. Zonder enige opwarming blies hofkapel Rawazzie het hele spul naar boven. Vorst Twan hield zich netjes op de vlakte want enige voorzichtigheid was wel geboden , Prins Patrick d’n Urste was in het verleden lid van de roemruchte carnavals groep “de romkanne”.

Een tactische zet van Vorst Twan was het inzetten van onze dansgarde, Deze dames maakte met hun dans zoveel indruk bij de heerser van Empeldonck dat het vervolg een appeltje eitje zou worden. Rob en Guido werden uitgenodigd om zich te transformeren tot Pikachu en vervolgens was het de beurt van Prins Patrick om deze Pokémons te vangen. Nadat deze missie was geslaagd gaf hofkapel Rawazzie weer een prachtig optreden waar zelfs de hofkapel van Uden speciaal voor was blijven wachten. Ook zij zullen hebben gedacht Lest best.

IJzel + Mieke. Min en min is plus, toch?
IJzel + Mieke. Min en min is plus, toch?

De terugreis kon beginnen, ondertussen waren er wel een paar openlijke sollicitaties, Mieke solliciteerde naar buschauffeur en Tiny v d Horst naar de taak van onze Vorst of wel spreekstalmeester. Wij zullen zeggen, bedankt voor jullie sollicitatie, wij komen er binnenkort op terug.

Aangezien Rawazzie in Erupp niet aan alle verzoeknummers kon voldoen werd er nog een klein feestje gebouwd in de bowling van Nia Domo. Wat dit het Lest Best? Wederom een zeer geslaagde middag, aldus uw verslaggever Ben vd Ven.

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Rawazzie speelt in het thuishonk gewoon nog even door!

erp-2erp-1erp-4

[/spb_text_block]

Vergelijkbare berichten