Hulde aan de jubilarissen

Tijdens het jaarlijkse openingsfeestje zijn onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar hadden we meerdere jubilarissen. Maar ook mensen die jarenlang voor de club hebben klaargestaan maar nu hebben aangegeven te stoppen. Voor iedereen had voorzitter Ben een mooi woordje voorbereid, ook voor degene die door omstandigheden niet aanwezigheid konden zijn.

Tonnie Kuipers

Allereerst de personen die na zeer lange vrijwillige inzet afscheid namen van de Knöllekes, te beginnen met Tonnie Kuipers. Jarenlang dienst gedaan in de raad van 11 en in die tijd onder andere de beheerder van de archiefruimtes en opslagruimtes. Zijn avonturen op de prinsenwagen zijn legendarisch. Tonnie heeft vele jaren nog bij de “Vrienden van” gezeten, maar helaas door zijn gezondheid moet hij nu stoppen.

Niet te vergeten, een duo wat zich jarenlang ongelofelijk heeft ingezet voor de Knöllekes: Leo en Maria Kuipers. Zij konden helaas niet aanwezig zijn, maar de voorzitter kon toch een indrukwekkend palmares opnoemen van taken die zij verricht hadden. Leo als lid van de raad van elf en het bestuur en o.a. in de commissie prinsenbal, maar vlak de bijdrage van Maria niet uit. Één van de drijvende krachten achter meerdere succesvolle edities van de goederen en dienstenveiling.

Maar liefst 44 jaar bij de Knöllekes: Cor van Doren. Door zeer trieste omstandigheden hebben wel letterlijk stil gestaan bij dit jubileum. Vanzelfsprekend was Cor niet aanwezig. Op een later gepast moment staan we nog wel stil bij dit jubileum.

Roel en Helmi

11 jaar: Roel Nikkelen. Nadat Helmi al eerder was gestart als vrijwilliger bij de PR commissie volgde Roel daarna. En dat hebben we geweten. Dankzij Roel hebben de Knöllekes kennis gemaakt met de wondere wereld van Ali-express, drukwerk, stickers en andere gekkigheid. Als lid van de Raad van 11 daarna als penningmeester actief gegaan bij het bestuur, tot op heden. En natuurlijk: Prins Knillis Knol in 2022!

Simone en Koen

Nog zo’n moker van een vent: Koen Schellekens. Deze top vrijwilliger is altijd bereid te helpen. En dat weten we? Waar is Koen niet actief. De commissie pronk, multi- presentator, zanger, de raad van 11. Hulp nodig? Koen bellen! De laatste jaren is hij ook nog eens raadsadjudant, waarmee hij de prins en adjudant ondersteunt in hun jaar. Dat doet hij met Simone aan zijn zijde die hem hier vol overgave bij helpt om dit in goede banen te leiden.

Gerty en Leo

Nog zo’n top vrijwilliger: Leo en Gerty Verhoeven. Sinds 2002 als Prins Leo actief bij de Knöllekes. Leo heeft jarenlang in de raad van 11 gezeten waar hij altijd klaar stond om mee te helpen. Onder andere in de commissie prinsenbal/receptie. Maar vergeet niet het vele sjouwen, onder andere bij BoeCult of de nieuwe prinsenwagen. Nu zitten ze bij de vrienden van, maar ook dan kunnen we nog altijd een beroep op beide doen.

Jubilarissen: proficiat maar bovenal bedankt voor jullie jarenlange vrijwillige inzet!

Vergelijkbare berichten