Steunt u de Knöllekes?

De Knöllekes worden in hun activiteiten gesteund door een groot aantal Ereleden.

Wat zijn Ereleden?
Ereleden zijn personen die de Knöllekes en hun activiteiten een warm hart toedragen en daarom Erelid zijn geworden. Aan de Ereleden wordt een jaarlijkse bijdrage van 111,- euro gevraagd

Waarom de Knöllekes steunen?

Als sinds 1959 hebben de Knöllekes als doel om carnavalsfeest te organiseren en te stimuleren in de Boekelse gemeenschap. Dit met het doel om het carnavalsfeest als verbindende factor in de lokale gemeenschap in te zetten en daarmee de leefbaarheid van het dorp te vergroten. Dit doen we voor alle geledingen van de bevolking en voor alle leeftijden.

Voor wie is het Erelidmaatschap?
Het Erelidmaatschap staat voor iedereen open.

Wat krijg ik terug voor het Erelidmaatschap?
Als Erelid ontvangt u twee toegangskaarten voor de pronkzitting en heeft u de gelegenheid om deze plaatsen te laten reserveren op de door u gewenste avond. Tevens worden alle Ereleden vermeld in de jaarlijkse uitgave van de carnavalskrant. Maar, indien u dat wenst, kan vermelding van uw erelidmaatschap in onze carnavalskrant kan naar wens achterwege blijven.

Welke activiteiten van de Knöllekes worden ondersteund met mijn bedrage?
Carnavalsstichting “de Knölekes” heeft meer dan 100 vrijwilligers die in de verschillende commissies actief zijn en geheel vrijwillig hun bijdrage leveren. Carnaval moet een feest zijn voor de gehele bevolking. De verschillende commissies vullen elk een deel in van het totaal van activiteiten, zodat er voor ieder die het carnaval wil meebeleven wel iets georganiseerd wordt. De commissie Optocht bijvoorbeeld regelt alle zaken die nodig zijn om de carnavalsoptocht ordelijk en veilig te laten verlopen. Maar ook de commissies pronkzittingen, jeugd, zaalversiering, ouderenzitting, ziekenbezoek, invulling carnavalsdagen, dansgarde, zaalversiering, carnavalskrant, prinsenbal enz. dragen allemaal hun steentje bij.

Wie zijn er nu al Erelid?
Al vele Boekelnaren zijn Erelid. Jaarlijks worden de Ereleden vermeld in de carnavalskrant welke 3 weken voor de carnaval in Boekel uitkomt. Maar deze vermelding kan op uw verzoek ook achterwege blijven.

Hoe kan ik Erelid worden?
Erelid worden is erg eenvoudig. U hoeft enkel maar het onderstaande formulier in te vullen. Bedankt dat u ook de Knöllekes ondersteunt bij het organiseren van carnaval in Boekel!

[contact-form-7 id=”18614″ title=”Erelid”]

Vergelijkbare berichten