Een echte traditie op carnavalszaterdag

Vreugde en verdriet liggen dicht bij elkaar.
Tijdens carnavalszaterdag geven we daar graag aandacht via het zieken- of het kraambezoek.

Ziekenbezoek

Ken je iemand die door een ongeval, of door langdurig ziek zijn, voor langere tijd uit de roulatie is, laat het ons dan weten. Op zaterdag 13 februari willen we de zieken, die thuis verpleegd worden, verrassen met bezoek en een presentje. Onze dorpsgenoten die in ziekenhuis of verpleeghuizen verblijven willen we zeker niet vergeten. Alleen daar kunnen daar op verzoek van de instanties niet terecht. Voor deze mensen willen we het presentje graag bezorgen bij familie, vrienden of kennissen.

Vul onderstaande gegevens in:


Kraambezoek

In Boekel worden veel kleine Knöllekes geboren en daarom gaat de jeugdraad op kraambezoek! Een kort bezoekje van onze eigen jeugdprins(es), vorst(in) en jeugdraad waarbij een kleinigheid overhandigd wordt aan de kersverse ouders.

Baby’s die zijn geboren in de gemeente Boekel tussen november van dit carnavalsjaar en de start van de Carnavalsdagen kunnen worden opgegeven voor een kraambezoek. Wil jij dit jaar ook iemand verrassen met een kraambezoek van onze jeugdhoogheden? Vul dan onderstaande gegevens in:


Heb je nog vragen over het kraam- of ziekenbezoek? Stuur ons dan een bericht via info@deknollekes.nl of bel met Henri van den Boogaard: 0492 – 32 46 10.