|

The first JOB

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

The first JOB

Waar in de Pleinzaal de sporen van de bekendmaking nog duidelijk aanwezig waren werden er aan de bar in de bowling alweer de nodige glazen gespoeld en gevuld om Job en Vincent, maar zeker ook Josine en Juul en de kinderen Jur, Senn, Liva, Jeugdvorst Loet, Suus en Peer voor te bereiden op hun first JOB buiten Boekel.

Nadat de bij iedereen welbekende woorden “de bus is er” klonken, werden er buiten het gewoonlijke materiaal (RV11 + Vrouwen, Rawazzie + instrumenten, Dansmariekes etc etc etc…..) ook nog de nodige zakken Patatje Joppie chips ingeladen.

Bij de Heikrikkels in Mariaheide waar we onderweg naartoe waren, zijn Prins Thijs d’un Urste en Prinses Philine zaterdag avond onthuld.
De gang naar de bar zat er gelijk al lekker in zodat de meeste gewoon door konden gaan waar ze de avond daarvoor mee gestopt waren.

Bijna anderhalf uur later vlogen er de eerste ballonnen weer door de zaal en dat weten ze: Daar kumt Boekel an! Rawazzie voorop gevolgd door de
rest van het grote gezelschap dat we bij hadden.
Na een praatje van onze vorst Filip was het de beurt aan de dames van de dansgarde die, zoals wij gewend zijn, weer een knap staaltje ritmische moves showden.


Het was vervolgens tijd voor Job om te laten zien of hij de touwtjes in handen heeft. Laten we het er op houden dat er nog genoeg dagen komen om de Skills voor deze act onder de knie te krijgen. Het feliciteren ging vervolgens wel “vlekkeloos” zodat de hele club in 1 vloeiende beweging de zaal in kon om daar verder te feesten.

Iets later dan gepland was het dan toch echt tijd om te gaan, want de bus stond alweer te wachten. Met het motto van de Heikrikkels; “We braaien dur nog gin end an!” in ons achterhoofd werden de instrumenten eens een keer mee naar boven de bus in genomen om daar een stukske te spelen.
Goed en wel Mariaheide uit begon Rawazzie met zoals de RV11 altijd zegt da “whooohooohooo” nummer en da nummer mi da perd, zodat Job en Vincent een wereldrecord neer konden zetten door de langste polonaise ter wereld te realiseren met een afstand van 10,7 kilometer (Mariaheide -> Boekel).
Toen de polonaise in Boekel was neergestreken was het nog niet gedaan met het feest want RV11 lid Hans zat samen met de door velen “de opvolger van Job” genoemde Damon de menukaart bij d’n Doom uitgebreid te inspecteren. Na een korte serenade van Rawazzie was het dan toch echt tijd voor het “noginnemidejasaanpilske”.
En zo kwam er een einde aan een geslaagde generale voor aankomende zondag.

They did a great JOB!

[/spb_text_block] [spb_gallery gallery_id=”19359″ display_type=”masonry” columns=”3″ fullwidth=”no” gutters=”yes” image_size=”full” slider_transition=”slide” show_thumbs=”yes” autoplay=”yes” show_captions=”yes” enable_lightbox=”yes” hover_style=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vergelijkbare berichten