Steun de knöllekes en…

maak mee carnaval mogelijk!

Al sinds 1959 organiseren de Knöllekes carnaval voor jong en oud in Boekel door het organiseren van diverse activiteiten. Uiteraard tijdens carnaval, maar ook daar voorafgaand om de Boekelse Gemeenschap in de carnavalssfeer te brengen.

Dit doen we allemaal met vrijwilligers, zonder winstoogmerk en op zo’n manier dat het toegankelijk is voor iedereen.

Alle beetjes helpen

De Knöllekes organiseren carnaval om zoveel mogelijk mensen plezier te geven. Daarom proberen we de kosten laag te houden. En we willen dat carnaval voor iedereen is. Je hoort wel eens “Je moet betalen om prins te worden”. Niet bij de Knöllekes. Want onze overtuiging: iedereen moet Prins kunnen worden, ongeacht rang of stand.

Er zijn verschillende manieren om ons te steunen:

  • Het erelidmaatschap
  • Adverteren in de Carnavalskrant of op de website
  • Hoofdsponsorschap
  • Een gift, geldelijk of in natura
  • Deelname aan de Vriendenloterij
  • Een donatie

Hoe je ons steunt? Dat maakt niet uit. Wij zijn er blij mee, want alle beetjes helpen. Wat we er mee doen? Organiseren van onze (jeugd)activiteiten, projecten financieren zoals nieuwe kleding jeugdraad, dansgarde, instrumenten en nog heel veel meer goeds.

Uitleg over de diverse manieren waarop je ons kunt steunen:

Erelidmaatschap.

Als erelid ben je eigenlijk een soort donateur. Draag je de Knöllekes een warm hart toe? Voor € 111,- per jaar wordt je erelid. Je kunt dan kiezen voor vermelding in de carnavalskrant, of niet.
Verder krijg je 2 kaartjes voor de pronkzittingen en mag je voor de openbare verkoop al een dag van je voorkeur kiezen.

Hoofsponsorschap.

Als hoofdsponsor steun je de Knöllekes met een geldbedrag of middelen ter waarde van minimaal € 1000,- per jaar.
Je hebt dan naamsvermelding bij onze activiteiten, promotionele middelen, op onze website. Ook wordt je uitgenodigd voor activiteiten zoals de Pronkzittingen.
En…je krijgt enorm veel waardering!

Carnavalskrant.

Ieder jaar stellen onze vrijwilligers de carnavalskrant samen die GRATIS huis aan huis wordt verspreid bij zo’n 3300 huishoudens in Boekel.
Dit kan alleen maar dankzij onze adverteerders.
Adverteren in de krant kan al vanaf € 30 euro voor een paginagedeelte.

Vriendenloterij.

Elke week kans op 100.000 euro en tegelijk de Knöllekes steunen? Dat kan via de Vriendenloterij.
Voor € 14,25 per maand doe je mee aan de wekelijkse trekkingen. Van ieder lot gaat de helft van lotprijs naar de Knöllekes. Mits je de Knöllekes hebt aangemerkt als vereniging die je wilt steunen.

Dat is een mooie win-win!

Donatie.

Je kunt ook direct een donatie doen. Hoe? Door dit hieronder in te vullen. Da’s hendig! Doen! En bedankt wanne! Je mag ook een ander bedrag kiezen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd? Wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden? Of een ander goed idee om ons te steunen? Laat dan een berichtje achter via ons contactformulier. En dan nemen we contact met je op. Of…bel Jacky: die vertelt je direct graag meer:
06 – 53 21 87 03